Paris: În direct la televizor o femeie își dă seama că un șobolan i s-a strecurat în haina (video)

30 Noi 2022
Paris: În direct la televizor o femeie își dă seama că un șobolan i s-a strecurat în haina (video)

În mijlocul unui interviu la Paris cu o echipă de la „Cnews”, o femeie a fost deranjată de "ceva" ce se mișca ciudat sub jachetă. Blocat între pulover și haină, un șobolan se strecurase de fapt în mâneca femeii, înainte de a cădea într-o pungă, scrie OuestFranceO problemă reală care afectează capitala franceză: proliferarea șobolanilor în spațiile publice: șase milioane de șobolani împânzesc străzile Parisului în fiecare zi.

Luni, 28 noiembrie, la iesirea dintr-o stație de metrou din Paris, o femeie este oprită de o echipă Cnews care face un reportaj. Abia a avut timp să îi răspundă jurnalistului, când femeia „observă prezența a ceva neobișnuit” .

„Ce se întâmplă...” se întreabă ea, vizibil stânjenită de „un gândac” care se mișcă sub jachetă. Atunci, uimită, echipa Cnews a descoperit un „șobolan” care ieșea din mâneca femeii.

Peste șase milioane de șobolani la Paris

„Aveai un șoarece în mânecă!" exclamă jurnalistul, înainte de a observa „că nu este un șoarece, ci un șobolan”. Intrat în panică, rozătoarea a căzut într-o pungă, apoi a fugit repede.

În câteva ore, videoclipul Cnews a strâns zeci de mii de vizualizări. Pentru că imaginile sunt surprinzătoare, chiar amuzante. Dar, în realitate, ele ilustrează o problemă reală care afectează capitala: proliferarea șobolanilor în spațiile publice.

Potrivit oamenilor de știință, aceștia ar fi într-adevăr de două ori mai numeroși decât locuitorii Parisului. Nu mai puțin de șase milioane de șobolani împânzesc străzile Parisului în fiecare zi.

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră