Paris: În direct la televizor o femeie își dă seama că un șobolan i s-a strecurat în haina (video)

30 Noi 2022
Paris: În direct la televizor o femeie își dă seama că un șobolan i s-a strecurat în haina (video)

În mijlocul unui interviu la Paris cu o echipă de la „Cnews”, o femeie a fost deranjată de "ceva" ce se mișca ciudat sub jachetă. Blocat între pulover și haină, un șobolan se strecurase de fapt în mâneca femeii, înainte de a cădea într-o pungă, scrie OuestFranceO problemă reală care afectează capitala franceză: proliferarea șobolanilor în spațiile publice: șase milioane de șobolani împânzesc străzile Parisului în fiecare zi.

Luni, 28 noiembrie, la iesirea dintr-o stație de metrou din Paris, o femeie este oprită de o echipă Cnews care face un reportaj. Abia a avut timp să îi răspundă jurnalistului, când femeia „observă prezența a ceva neobișnuit” .

„Ce se întâmplă...” se întreabă ea, vizibil stânjenită de „un gândac” care se mișcă sub jachetă. Atunci, uimită, echipa Cnews a descoperit un „șobolan” care ieșea din mâneca femeii.

Peste șase milioane de șobolani la Paris

„Aveai un șoarece în mânecă!" exclamă jurnalistul, înainte de a observa „că nu este un șoarece, ci un șobolan”. Intrat în panică, rozătoarea a căzut într-o pungă, apoi a fugit repede.

În câteva ore, videoclipul Cnews a strâns zeci de mii de vizualizări. Pentru că imaginile sunt surprinzătoare, chiar amuzante. Dar, în realitate, ele ilustrează o problemă reală care afectează capitala: proliferarea șobolanilor în spațiile publice.

Potrivit oamenilor de știință, aceștia ar fi într-adevăr de două ori mai numeroși decât locuitorii Parisului. Nu mai puțin de șase milioane de șobolani împânzesc străzile Parisului în fiecare zi.

Alte stiri din Externe

Ultima oră