O tânără familie din SUA descoperită fără viață sub dărâmături. Au fost găsiți îmbrățișați în patul din camera lor.

12 Feb 2023
O tânără familie din SUA descoperită fără viață sub dărâmături. Au fost găsiți îmbrățișați în patul din camera lor.

Un cuplu proaspăt căsătorit din Orlando a fost găsit unul în brațele celuilalt în dărâmăturile blocului lor din Turcia, după cutremurul devastator de săptămâna trecută. Alex și Veronika Ilgin erau căsătoriți de doar șapte luni și petreceau timp cu familia pe coasta mediteraneană a Turciei, plănuind să-și întemeieze o familie proprie, a declarat partenerul de afaceri al lui Alex Ilgin și cel mai bun prieten de multă vreme Vasilious „Billy” Poulos pentru Orlando Sentinel, conform Yahoo News.

„Este foarte reconfortant să știm că au fost unul lângă altul”, a spus Poulos pentru WOFL-TV. Cei doi s-au numărat printre cei peste 33.000 de oameni care au murit în cutremurul cu magnitudinea de 7,8 și în replicile sale de pe 6 februarie, în temnițele care au lovit Turcia și Siria. Printre cei uciși se numără și o familie de patru persoane din Queens, N.Y.

Salvatorii au găsit-o pe mama lui Alex Ilgin miercuri și cuplul a fost descoperit joi. Fratele lui Alex Ilgin le-a identificat cadavrele îngropate sub dărâmături.

S-au căsătorit în iulie. Alex Ilgin era broker de credite ipotecare și erau pe cale să cumpere o casă, a declarat prietenul Alex Hernandez pentru WOFL-TV. Veronika Ilgin a lucrat ca asistentă la Orlando Health. Cuplul a fost „atât de amabil”, a spus Poulos. „Extrem de umili și generoși în absolut toate aspectele vieții. Întotdeauna pune pe alții înaintea lor.”

El a lansat o acțiune de finanțare online pentru a strânge bani atât pentru familie, cât și pentru victimele cutremurului din Turcia. Există, de asemenea, un serviciu de pomenire programat luni seara la un restaurant unde Poulos și Ilgin se întâlneau, a spus prietenul îndoliat. O parte din aceste venituri, de asemenea, va merge către victime.

„Mi s-a spus de către cei responsabili cu organizarea serviciilor de salvare că au mare nevoie de provizii”, a spus Poulos pentru WFTV-TV. „Desigur, vreau să ajut familia lui Alex și a lui Veronika pentru că au pierdut totul, dar și să ofer resurse direct oamenilor care au nevoie.”

Zeci de persoane au fost arestate în Turcia fiind considerate responsabile pentru modul în care au fost construite clădirile care s-au prăbușit în urma cutremurului de săptămâna trecută. Printre cei reținuți sunt și antreprenori. Imagini șocante arată clădiri complet distruse în urma seismului. Potrivit ministrului turc al Mediului, Murat Kurum, 24.921 de clădiri din regiune fie s-au prăbușit, fie au fost avariate grav în urma cutremurului. Calitatea lucrărilor de construcție în țară aflată într-o zonă seismică activă a intrat în atenția autoritășilor în urma cutremurului.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră