O tânără de 17 ani şi-a propus să salveze de la tăiere tocmai animalele crescute în ferma tatălui ei

08 Mai 2015
O tânără de 17 ani şi-a propus să salveze de la tăiere tocmai animalele crescute în ferma tatălui ei
Catherine Green trăieşte în Marea Britanie, Tatăl ei deţine o fermă de animale, fermă destinată producţiei de carne. Deşi şi-a petrecut toată copilăria în preajma afacerii tatălui său, situaţia s-a schimbat când tânăra s-a ataşat de văcuţa Leena.

Astfel, Catherine a lansat o campanie online de strângere de fonduri, pentru a putea să răscumpere văcuţa de la tatăl ei, proprietarul fermei şi să o trimită într-un sanctuar pentru tot restul vieţii, ca să nu ajungă la abator şi, apoi, bucăţi de carne în farfuria cuiva. “Este cea mai adorabilă şi blândă vacă pe care am avut-o vreodată, dar este destinată să ajungă cina cuiva. Avem sute de vaci la fermă, aş vrea să le pot salva pe toate, dar Leena a devenit extrem de specială pentru mine şi nu pot să o las să moară ca să fie consumată de oameni”, scrie adolescenta pe pagina ei Go Fund Me, unde a lansat campania.

Fotografiile cu Catherine şi văcuţa Leena arată legătura specială dintre ele. Campania adolescentei a fost lansată în luna ianuarie, dar cauza a devenit rapid una urgentă, pentru că Leena a fost programată să ajungă la abator în toamnă şi asta înseamnă că urma să intre la o dietă de îngrăşare. Adolescenta avea nevoie de 1.000 de lire sterline ca să răscumpere văcuţa, dar a reuşit să strângă dublul acestei sume, astfel că poate acoperi şi costurile transportului la sanctuar. Catherine este vegetariană şi spune că o întristează foarte tare să vadă animalele în drum spre abator. Banii care vor rămâne după salvarea Leenei îi va dona sanctuarului sau va încerca să salveze alte animale cu ei, tot de la ferma tatălui ei.

Alte stiri din Externe

Ultima oră