Nevaccinată, cântăreața franceză Zaz este nevoită să-și anuleze următoarele spectacole în Canada

12 Sep 2022
Nevaccinată, cântăreața franceză Zaz este nevoită să-și anuleze următoarele spectacole în Canada

Nevaccinată, cântăreața franceză Zaz este nevoită să-și anuleze următoarele spectacole din Quebec, din cauza măsurilor sanitare încă aplicate în Canada, scrie Le Journal de Montreal.

„Dragii mei veri din Quebec, vă anunț cu mare tristețe că, din păcate, nu voi putea veni să-mi onor concertele programate pentru septembrie din cauza măsurilor sanitare încă în vigoare în Canada”, a scris cântăreața pe rețelele sale de socializare.

Sunt o persoană integră, nu pot fi cine sunt și să cânt ceea ce cânt dacă fac opusul a ceea ce simt corpul, inima și sufletul meu. Eu am ales să nu mă vaccinez". 

„Nu am luat o poziție până atunci, pentru că am avut COVID de mai multe ori, nu a fost nevoie să vă scriu și mai ales am simțit că nu este momentul potrivit pentru mine să mă exprim. În plus, am reușit să fac toate datele din martie trecut la nivel internațional, arătându-mi acreditările" (test PCR repetat și izolare).

„Astăzi se pune din nou întrebarea și nu am altă soluție decât să vă spun asta. Nu pot să spun da când simt că nu. Asta ar fi să calc în picioare ceea ce sunt, să nu mă respect..

a menționat Zaz, care a adăugat că a făcut tot posibilul să încerce să obțină autorizația de a veni în Canada, dar în zadar.

Lucrăm activ cu echipa noastră la fața locului pentru a anunța în curând datele de amânare până în septembrie 2023”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră