Nepotul lui JFK a luptat în Ucraina și era „dispus să moară acolo”

21 Oct 2022
Nepotul lui JFK a luptat în Ucraina și era „dispus să moară acolo”

Conor Kennedy, nepotul senatorului Robert F. Kennedy (fratele fostului președinte John F. Kennedy), dezvăluie pe contul său de Instagram că a plecat să lupte în Ucraina, scrie BusinessInsider

 Într-o postare pe Instagram pe 14 octombrie, Conor Kennedy a scris că s-a alăturat Legiunii Internaționale a Luptătorilor străini din Ucraina în acest an.

„Nu aveam nicio experiență militară anterioară și nu eram un trăgător grozav, dar puteam să port lucruri grele și am învățat repede”, a scris el. "De asemenea, eram dispus să mor acolo. Așa că au acceptat curând să mă trimită pe frontul de nord-est."

„Am vrut să ajut. Când am auzit de legiunea internațională, (…) m-am dus a doua zi la ambasadă pentru a mă înrola”, continuă Conor Kennedy, adăugând că nu a stat mult în Ucraina. „Știu că sunt norocos să mă întorc”, judecă el. 

Kennedy a spus că „îi plăcea să fie soldat” mai mult decât se așteptase înainte de a se înrola, dar a părăsit luptele în cele din urmă.

Kennedy a scris în postarea sa că i-a spus doar unei singure persoane din SUA unde s-a dus și și-a păstrat numele real privat când era în Ucraina.

„Nu am vrut ca familia sau prietenii mei să-și facă griji și nu am vrut să fiu tratat diferit acolo”, a scris Kennedy.

Kennedy nu a precizat când s-a alăturat și a părăsit legiunea. Reprezentanții Legiunii Internaționale nu au răspuns imediat solicitării de comentarii 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Conor Kennedy (@jconorkennedy)

Alte stiri din Externe

Ultima oră