Val de indignare după ce Michele Obama a fost numită "maimuţă pe tocuri"

15 Noi 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Val de indignare după ce Michele Obama a fost numită

Pamela Ramsey Taylor, directorul Clay County Development Corp, care oferă servicii persoanelor în vîrstă şi celor cu venituri mici, a făcut o remarcă pe Facebook, în timp ce saluta alegerea lui Donald Trump şi ridicarea Melaniei Trump la statutul de Primă Doamnă.

"Va fi reconfortant să avem o Primă Doamnă rasată, frumoasă şi demnă la Casa Albă. M-am săturat să văd o maimuţă pe tocuri", a comentat Taylor pe Facebook. Beverly Whaling, primarul oraşului Clay a răspuns: "Tocmai mi-ai făcut ziua frumoasă, Pam."

O petiţie prin care se cere demiterea lui Whaling strânsese marţi la prânz peste 121.000 de semnături.

Primăriţa şi-a prezentat scuze şi a negat că ar avea sentimente rasiste. "Am spus că mi-a făcut ziua frumoasă referindu-mă la schimbarea de la Casa Albă. Îmi pare foarte rău dacă am jignit pe cineva. Cei care mă cunosc ştiu că nu sunt rasistă", a spus ea.

Taylor, care a fost demisă, a spus că nu a avut intenţii rasiste şi şi-a prezentat scuze dacă postarea ei a rănit pe cineva. Ea a susţinut că e vorba de o părere personală despre atractivitatea lui Michelle Obama şi că nu s-a referit la culoarea pielii acesteia.

Alte stiri din Externe

Ultima oră