Mesajul lui Sir Anthony Hopkins: ”Fiți buni cu voi înșivă! Sărbătorește-te!”

31 Dec 2022
Mesajul lui Sir Anthony Hopkins: ”Fiți buni cu voi înșivă! Sărbătorește-te!”

Anthony Hopkins sărbătorește 47 de ani de când a renunțat la alcool, conform people.com

Joi, câștigătorul de două ori al premiului Oscar a distribuit un mesaj inspirațional pe Instagram despre puterea dragostei de sine pentru a marca ocazia.

„Vreau doar să urez tuturor un an nou fericit și, de asemenea, să spun că astăzi sărbătoresc 47 de ani de abstitență”, a început Hopkins, 84 de ani. „Acesta este un mesaj care nu trebuie să fie greu, dar sper că este de ajutor. Sunt încă în recuperarea alcoolică. Și pentru tine, cel de acolo acolo - știu că sunt oameni care încă se luptă."

„În această epocă de anulare, ură și non-compromis, copiii fiind hărțuiți, eu spun [acesta]: fiți buni cu voi înșivă”, a continuat el. "Fii amabil. Stai în afara cercului de toxicitate cu oamenii, dacă te jignesc. Trăiește-ți viața. Fii mândru de viața ta."

Hopkins a continuat să-și amintească „situația disperată” pe care a trăit-o personal cu aproape cinci decenii în urmă, înainte să devină ”treaz”, când „probabil nu mai avea mult de trăit”.

„Trebuia să recunosc într-o zi că era ceva cu adevărat în neregulă cu mine”, a spus actorul. „Nu mi-am dat seama că era un fel de condiție – stare mentală, fizică, emoțională numită alcoolism sau dependență. Și nu sunt expert în droguri – nu sunt expert în nimic. Nu știu nimic. În afară de Am găsit o viață în care nimeni nu mă hărțuiește.”

„Vreau să vă spun tuturor tinerilor care sunteți hărțuiți, fiți atenți – sunteți mândri de voi înșivă”, a continuat Hopkins. „Nu-i ascultați. Nu vă lăsați doborâți. Depresia face parte din a fi în viață, uneori [cum este] anxietatea. Viața este grea.”

"Dar dacă ai nevoie de ajutor cu orice dependență sau problemă, vorbește cu cineva. Vorbește cu cineva pe care îl respecți, fie că este un consilier sau să mergi la un program în 12 pași", a sfătuit el. „Există programe în 12 pași în toată lumea, în fiecare oraș... Programe în 12 pași care te pot ajuta să identifici ceea ce ești. Nu costă nimic, dar îți va oferi o viață cu totul nouă”.

Hopkins a continuat spunând că „nu face bine” și a glumit că este „un bătrân păcătos, ca toată lumea”, dar are „cea mai bună viață pe care și-o poate imagina vreodată”.

"Deci, oriunde te-ai afla, primește ajutor. Nu-ți fie rușine", a încurajat vedeta The Two Popes. "Fiți mândri de voi înșivă, orice ați face. Nu lăsați pe nimeni să vă doboare. Dacă veți fi supărați, fiți supărați pe ei... Sărbătorește-te."

El a subtitrat postarea: „Le doresc tuturor un 2023 sănătos”.

Printre comentarii s-a numărat unul de la co-starul lui Hopkins The Son, Hugh Jackman, care a scris: „Bine spus!”, în timp ce Alec Baldwin a remarcat: „Iubirea mea pentru tine”.

Naomi Campbell a spus: „Mulțumesc, domnule Anthony Hopkins, sunteți un far de lumină strălucitor, mă inspirați în călătoria mea de recuperare... ❤️”.

Hopkins, care își va împlini 85 de ani în ajunul Anului Nou, a vorbit anterior despre lupta sa cu alcoolismul, spunând în 2018 că religia l-a ajutat să revină la viață.

„Cred că suntem capabili de atât de multe”, a spus el în timpul unui discurs pentru Fundația LEAP. „Din propria mea viață, încă nu pot să cred că viața mea este ceea ce este, pentru că ar fi trebuit să mor în Țara Galilor, beat sau așa ceva”.

„Ne putem convinge de moarte sau ne putem convinge de cea mai bună viață pe care am trăit-o vreodată”, a adăugat atunci actorul galez. "Nimic din toate acestea nu a fost o greșeală. Totul a fost un destin."

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră