Mesajul lui Biden către republicanii care vor să-l investigheze pe fiul său Hunter: "Mult noroc"

10 Noi 2022
Mesajul lui Biden către republicanii care vor să-l investigheze pe fiul său Hunter: "Mult noroc"

Președintele Biden le-a urat republicanilor din Camera „mult noroc” dacă își vor îndeplini angajamentele de a folosi o majoritate pentru a investiga afacerile fiului său Hunter, spunând că „nu poate controla ce vor face”, scrie Fox News.

Biden, care a răspuns la întrebări într-o conferință de presă de la Casa Albă miercuri, a fost întrebat despre intențiile republicanilor din Congres de a lansa o serie de investigații asupra președinției sale, oficialilor cabinetului, anumite afaceri ale fiului său și ale familiei lui, dacă ar câștiga majoritatea în Camera Reprezentanților și în Senat. 

„Mult noroc în noul an, așa cum obișnuia să spună antrenorul meu”, a glumit Biden. „Uite, cred că publicul american vrea să mergem mai departe și să facem lucrurile pentru ei”.

„Uite, nu pot controla ceea ce vor face, tot ce pot face este să continui să încerc să fac viața mai bună pentru poporul american” a adăugat el

Hunter Biden a fost cercetat federal pentru afacerile sale fiscale din 2018.

Fox News a raportat pentru prima dată în iulie că ancheta federală, condusă de procurorul american din Delaware, David Weiss, numit de Trump, a ajuns într-o „etapă critică” și că anchetatorii federali cântăresc acuzațiile.

Fox News a raportat în iulie că oficialii Departamentului de Justiție cercetau dacă să-l acuze pe Hunter Biden pentru diverse încălcări fiscale și, mai serios, posibile încălcări ale lobby-ului străin.

La câteva săptămâni după alegerile prezidențiale din 2020, Hunter Biden a lansat o declarație în care recunoaște ancheta federală privind „afacerile sale fiscale”.

Președintele Biden a negat în mod repetat că a discutat despre afacerile lui Hunter cu el.

Alte stiri din Externe

Ultima oră