Melania Trump nu apare în fotografia de Crăciun de familie

28 Dec 2023
Melania Trump nu apare în fotografia de Crăciun de familie

Fostul președinte Donald Trump a pozat pentru un instantaneu de Crăciun cu copiii și nepoții săi în timpul sărbătorii – dar soția sa, Melania, nu a fost prezentă, scrie New York Post

Fotografia festivă, care a fost distribuită marți pe Instagram de logodnica lui Donald Trump Jr., Kimberly Guilfoyle, îl arată pe fostul comandant șef înconjurat de o serie de rude la proprietatea sa întinsă Mar-a-Lago din West Palm, Florida.

Un Trump zâmbitor, în vârstă de 77 de ani, a fost însoțit de majoritatea copiilor săi pentru ședința foto pentru pomul de Crăciun – inclusiv fiul său de 17 ani, Barron, pe care l-a avut cu fosta primă doamnă.

În portretul familiei a fost inclus și tatăl Melaniei, Viktor Knavs.

Un purtător de cuvânt a spus că doamna Trump se ocupa de o problemă de familie în momentul în care a fost făcută fotografia.

Ceilalți membri ai clanului Trump care au fost în față și în centru au inclus Don Jr. și Guilfoyle; Ivanka Trump, soțul ei, Jared Kushner, și cei trei copii ai lor; și Tiffany Trump și soțul ei, Michael Boulos.

Celălalt fiu al lui Trump, Eric, și nora Lara nu au fost văzuți.

Absența fostei prime doamne a survenit la doar câteva zile după ce sursele din Page Six au dezvăluit că Melania plănuia să-și intensifice aparițiile publice în 2024, în timp ce soțul ei își intensifică campania pentru Casa Albă.

Alte stiri din Externe

Ultima oră