Medvedev către europeni: „pedepsiți-vă guvernele la urne să răspundă pentru prostia lor evidentă”

19 Aug 2022
Medvedev către europeni: „pedepsiți-vă guvernele la urne să răspundă pentru prostia lor evidentă”

La urne „ne-am dori să vedem cetățenii europeni nu doar să-și exprime nemulțumirea față de acțiunile guvernelor lor, ci și să spună ceva mai coerent, scrie ANSA
Vicepreședintele Consiliului de Securitate Națională al Rusiei, Dmitri Medvedev, scrie pe Telegram că „voturile alegătorilor sunt o pârghie puternică de influență”.
„Dacă „prețul pentru democrația europeană” este frig în apartamente și frigiderele goale, această „democrație” este pentru nebuni”, adaugă Medvedev, referindu-se la consecințele sancțiunilor împotriva Rusiei pentru războiul din Ucraina.

"De aceea patru guverne europene au demisionat deja în scurt timp. Dar acesta nu este în mod clar sfârșitul. Voturile alegătorilor sunt o pârghie puternică de influență chiar și asupra celor mai înghețați politicieni", spune el.

"Așa că acționați, vecini europeni! Nu rămâneți tăcuți. Chemați-vă idioții la socoteală. Și vă vom asculta. Avantajul este evident: iarna este mult mai caldă și mai confortabilă în compania Rusiei decât în ​​splendidă izolare cu gazul oprit", conchide Medvedev folosind amenințarea de a întrerupe aprovizionarea cu gaze rusești către Europa

Alte stiri din Externe

Ultima oră