Mașina președintelui Zelenski a fost implicată într-un accident

15 Sep 2022
Mașina președintelui Zelenski a fost implicată într-un accident

Un șofer a lovit mașina președintelui Zelenski care însă nu suferă de răni grave. Medicii săi au oferit asistență de urgență șoferului, scrie Le Parisien.

Un șofer a lovit vehiculul care-l transporta pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski în Kiev. Președintele nu a fost rănit grav în accident, a declarat purtătorul de cuvânt al său miercuri noaptea.

„La Kiev, o mașină a intrat în coliziune cu mașina președintelui Ucrainei și cu vehiculele (sale) de escortă”, a declarat Serguiy Nikiforov într-o declarație postată pe Facebook joi, la 1:22 a.m., ora locală (miercuri, 22:22 GMT).

„Poliția va investiga toate circumstanțele accidentului”

„Medicii care îl însoțeau pe președinte au acordat asistență de urgență șoferului autovehiculului și l-au transferat la o ambulanță”, a continuat acesta.

„Președintele a fost examinat de un medic, nu au fost depistate răni grave. Poliția va investiga toate împrejurările producerii accidentului”, a mai spus el, fără alte detalii.

În discursul său televizat de noapte, al cărui videoclip a fost publicat la scurt timp după accident, Zelensky a indicat că s-a întors din regiunea Harkov , asigurând că „aproape întreaga regiune a fost eliberată” de la o contraofensivă fulgeră menită să disloqueze Rusia. trupe.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră