Marea Britanie: O emisiune TV prezintă un grup de adulți care se dezbracă complet în fața copiilor cu vârste între 14 și 16 ani

05 Apr 2023
Marea Britanie: O emisiune TV prezintă un grup de adulți care se dezbracă complet în fața copiilor cu vârste între 14 și 16 ani

"Se dezbrăcă literalmente în fața copiilor”: emisiunea de la postul britanic Channel 4, Naked Education stârnește furia telespectorilor deoarce programul arată adulții dezbrăcându-se și stând complet nud în fața copiilor cu vârste între 14 și 16 ani, scrie DailyMail

Spectacolul este promovat ca fiind „despre pozitivitatea corpului”, cu prezentatori celebrii ca Anna Richardson, Dr. Alex George și Yinka Bokinni care au „misiunea de a normaliza toate tipurile de corp, de a ne susține diferențele și de a distruge stereotipurile”.

Programul arată corpuri diferite pentru a ajuta la diminuarea nesiguranței oamenilor dar unii telespectatori au apelat la rețelele de socializare pentru a-și exprima dezgustul față de adulții care se dezbracă în fața copiilor. 

„Se dezbrăcă în fața copiilor. De ce, oh, de ce este permis acest lucru?" a spus Lisa Hursey, un utilizator de Twitter

„Arată străini care stau complet goi în fața copiilor sub 16 ani. De ce? Absolut nu. Nu au nevoie să vadă străini complet goi pentru a fi educați despre corp" spune un altul. 

Prezentatoarea Anna Richardson, 52 de ani, a spus că spectacolul a fost „educativ, emoțional [și] vesel”. 

Ea a adăugat: „Dacă ești curios despre corpul tău și despre călătoria vieții tale (oricare ar fi aceasta), atunci conectează-te. Cu toții avem nevoie de conexiune chiar acum”.

„Naked Education este cu un pas mai departe decât Naked Attraction." a spus ea pentru The Sun's TV Mag.

„Îmi place să fac spectacole care sunt controversate, care rup tabuuri și care fac diferența, și cu fiecare spectacol pe care l-am făcut poți bifa una dintre acele căsuțe.”

„Naked Education este un serial educațional pozitiv pentru corp, care urmărește practic să normalizeze toate tipurile de corp și să susțină diferențele tuturor, astfel încât să putem accepta că, fără hainele noastre, suntem toți normali.”

„Sunt atât de entuziasmat. Va ajuta cu adevărat oamenii." a spus Dr Alex George pe Instagram urmăritorilor săi.

Alți telespectatori au fost mai pozitivi în privința emisiunii și au lăudat-o pe rețelele de socializare. 

 „Copiii care cresc știind că corpul uman este o operă de artă și nuditatea este naturală sunt în mod clar mult mai bine adaptați decât tine”, a spus un utilizator

 „Ce idee minunată. Numai în Marea Britanie arată oameni complet goi la televizor la 20:00, dar îmi place asta!! Pare o emisiune foarte responsabilă și pozitivă despre abordarea nesiguranței."

„Cultura celebrităților, rețelele sociale și fotografiile filtrate și editate au avut toate un impact asupra imaginii noastre corporale." a declarat Clemency Green, redactor senior la Channel 4.

„Aceasta este un serial extrem de important, care va arăta diversitatea corpurilor normale și modul în care acestea se schimbă inevitabil din cauza unor lucruri precum vârsta, creșterea sau pierderea în greutate, boală sau accidente. 

„Acest spectacol de sărbătoare va informa publicul, va rupe tabuurile și va normaliza corpurile de toate formele și dimensiunile.”

„Toți adolescenții care au participat la Naked Education au făcut acest lucru cu acordul corespunzător" a spus un purtător de cuvânt al Channel 4 a declarat pentru MailOnline.

„Ei și tutorii lor erau pe deplin conștienți și pregătiți să ia parte la subiectul despre tabuurile corporale și toți au avut sprijin pe tot parcursul.”

Alte stiri din Externe

Ultima oră