Serghei Lavrov acuză NATO de coordonarea atacurilor împotriva țintelor civile din Rusia

12 Sep 2024
Serghei Lavrov acuză NATO de coordonarea atacurilor împotriva țintelor civile din Rusia

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov susține că specialiștii militari occidentali direcționează direct atacuri asupra clădirilor rezidențiale și sociale de pe teritoriul Rusiei, scrie Fakti.bg

Specialistii din NATO coordoneaza lovituri impotriva tintelor civile de pe teritoriul Rusiei, a anuntat ministrul Afacerilor Externe al Federatiei Ruse Serghei Lavrov, relateaza RIA Novosti.

„Pe lângă arme, NATO furnizează Kievului și date din serviciile sale de informații militare și spațiale. Aceste date sunt folosite pentru a determina locația și distrugerea țintelor adânci pe teritoriul Rusiei. Aceste ținte includ clădiri rezidențiale, facilități de susținere a vieții, infrastructură energetică și industrială, precum și facilități sociale: școli, grădinițe și clinici.

Specialiștii militari occidentali coordonează literalmente manual loviturile cu arme de înaltă precizie asupra țintelor civile specificate”, a asigurat înalt diplomatul Moscovei în cadrul unei mese rotunde a ambasadorilor privind rezolvarea războiului din Ucraina.

Alte stiri din Externe

Ultima oră