Scene de SFÂRŞITUL LUMII la Tbilisi. Lei, rinoceri, urşi umblă bezmetici pe străzi, în urma unor inundaţii CATASTROFALE (VIDEO)

14 Iun 2015
Scene de SFÂRŞITUL LUMII la Tbilisi. Lei, rinoceri, urşi umblă bezmetici pe străzi, în urma unor inundaţii CATASTROFALE (VIDEO)
Scene incredibile la Tbilisi, capitala Georgiei, unde au avut loc inundaţii catastrofale. Cel puţin opt persoane şi-au pierdut viaţa, iar altele sunt date dispărute în urma inundaţiilor care au afectat oraşul în noaptea de sâmbătă spre duminică, a anunţat ministrul de Interne, potrivit Le Monde. Postul de televiziune Rustavi 2, la care a făcut declaraţiile ministrul susţine că este vorba despre cel puţin nouă morţi şi mai mulţi dispăruţi.

Din cauza inundaţiilor, la grădina zoologică a capitalei s-a produs un haos de nedescris, iar animalele au reuşit să fugă, umblând bezmetice prin oraş.

Fotografii şi înregistrări video cu animele fugite de la zoo inundă reţelele de socializare. Un leu, un crocodil, un urs sau un hipopotam au ajuns, fără voia lor, vedetele Internetului, dar finalul poveştii nu este, din păcate, cu happy-end nici pentru oameni, nici pentru animale.

Unele dintre animale au fost capturate de poliţie, alte au fost ucise, a precizat biroul primarului oraşului, citat de televiziunea locală Rustavi 2.





Alte stiri din Externe

Ultima oră