”Îngerul Crăciunului” este de negăsit. Poliția caută să identifice bărbatul care a pătruns prin efracție într-o școală

30 Dec 2022
”Îngerul Crăciunului” este de negăsit. Poliția caută să identifice bărbatul care a pătruns prin efracție într-o școală Galerie foto (2)

Poliția caută un bărbat care a pătruns într-o școală din zona Buffalo pe 23 decembrie – nu pentru a-l acuza de vreo infracțiune, ci pentru a-i mulțumi pentru acțiunile sale altruiste care probabil au salvat mai multe vieți și doi câini în timpul furtunii brutale de zăpadă de săptămâna trecută, conform Fox News.

Bărbatul, pe care poliția îl numește „Merry Christmas Jay”, a lăsat un bilet în care explică că a spart o fereastră vineri seara pentru a putea aduce mai multe persoane în interiorul școlii Pine Hill din suburbia Buffalo din Cheektowaga.

„Îmi pare teribil de rău că am spart fereastra școlii [și] că am intrat și în bucătărie”, se arată în nota.

"M-am blocat în zăpadă vineri la 20:00 și am dormit în camionul meu cu doi străini. Încercam doar să nu mor. Erau și 7 bătrâni blocați și fără combustibil. A trebuit să o fac pentru a salva pe toți și pentru a le oferi adăpost și mâncare și acces la baie."

Un reprezentant de la școală a primit o alarmă despre o spargere vineri seara, dar poliția nu a putut răspunde imediat din cauza vremii care se deteriorează.

Când un ofițer a ajuns în cele din urmă la școală mai târziu în acel weekend, a găsit biletul de la „Crăciun fericit Jay”.

Când Departamentul de Poliție Cheektowaga a scos imagini de supraveghere din interiorul școlii, „au fost martori la oameni care au grijă de oameni”.

„Era un frigider plin cu mâncare, dar nimeni nu s-a atins de el. Au mâncat doar ceea ce era necesar pentru a rămâne în viață. Au folosit sala de sport pentru ca propri copii să se joace și au scos tablele inteligente din sălile de clasă pentru a urmări știrile despre actualizările vremii.” a spus Departamentul de Poliție Cheektowaga.

„Au avut 2 câini pe care îi îngrijeau și pe ei. Când în sfârșit au reușit să plece în siguranță, au făcut curat și au lăsat totul exact cum au găsit. Nu ai fi știut niciodată că a fost cineva acolo”.

Cel puțin 39 de oameni au murit din cauza furtunii de iarnă, care a lovit Buffalo vineri și sâmbătă.

Garda Națională mergea din ușă în ușă în al doilea oraș ca mărime din New York, joi, iar oficialii au avertizat că ar putea fi găsite mai multe cadavre.

Alte stiri din Externe

Ultima oră