Împușcături la Paris: doi morți și mai mulți răniți

23 Dec 2022
Împușcături la Paris: doi morți și mai mulți răniți

O intervenție a poliției este în desfășurare în arondismentul 10 al Parisului. Un bărbat a fost arestat, scrie Le Figaro

Mai multe focuri de arma au fost trase în centrul Parisului cu puțin timp înainte de prânz, vineri, 23 decembrie, ucigând două persoane și rănind cel puțin trei. Un bărbat a fost arestat, am aflat de la o sursă din poliție.

Faptele au avut loc rue d'Enghien, în arondismentul 10, în centrul capitalei franceze. Atacul ar fi avut loc în special într-un loc al comunității kurde. Agresorul „ar avea în jur de șaizeci de ani”, potrivit sursei din poliție. A fost arestat de o echipă de la compania de pază și intervenție (CSI). În prezent există cinci victime, inclusiv două decedate.

Șapte până la opt împușcături în stradă, e panică totală, am rămas încuiați înăuntru”, a mărturisit pentru AFP un comerciant dintr-o clădire învecinată care dorește să rămână anonim.

Martorii confirmă că au auzit mai multe împușcături. La fața locului se află un număr mare de polițiști și personal de urgență.

Alte stiri din Externe

Ultima oră