Fotomodel răpit pentru a fi vândut la licitație pe dark web (VIDEO)

06 Aug 2017
Fotomodel răpit pentru a fi vândut la licitație pe dark web (VIDEO) Galerie foto (2)

O tânără de 20 de ani din Marea Britanie a fost drogată și răpită la Milano, cu scopul de a fi vândută într-o licitație pe internet, a anunțat poliția italiană citată de BBC.

Fotomodelul era prezent în orașul italian pentru a lua parte la o ședință foto programată de agentul ei, însă a ajuns să fie răpită și sechestrată timp de șase zile.

În cea de-a doua zi a șederii sale la Milano, în drum spre ședința foto, ea a fost atacată de doi bărbați. A fost încătușată, forțată să ia ketamină și apoi închisă într-un geamantan.

Timp de șase zile, tânăra a stat închisă într-o casă din Borgial, la nord-vest de Torino.

Chloe Ayling a declarat că i-a fost frică „în fiecare secundă” că va muri. Ea a povestit poliției italiene că ar fi fost implicați mai mulți răpitori, dar ca a văzut doar chipurile a doi bărbați.

„O persoană cu mănuși negre m-a apucat din spate cu o mână pe gură și alta pe gât. O a doua persoană cu cagula neagră mi-a facut o injecție în braț. Mi-am pierdut cunoștința iar când m-am trezit, eram dezbracată, legată la mâini și picioare și închisă în portbagajul unei mașini. Eram într-o valiză și puteam să respir printr-o crăpătură” a relatat fotomodelul, potrivit The Telegraph.

Despre perioada în care a fost ținută ostatică, fata povestește: „Eram legată de mâini și de picioare și am fost obligată să dorm pe jos. Se uitau la mine mereu, ca să nu fug și m-au amenințat că mă omoară”.
 

Răpitorul este un bărbat în vârstă de 30 de ani din Polonia, care locuiește în Marea Britanie. El a fost arestat sub acuzația de răpire de persoane.

Anchetatorii au descoperit că polonezul a organizat mai multe licitații pe internet pentru a vinde fete pe care le răpise. Poliția cercetează acum veridicitatea anunțurilor.

În cazul tinerei din Marea Britanie, răpitorul a folosit un cont criptat pentru a discuta cu agentul tinerei răpite. El i-a spus că operează în numele „Grupului Moartea Neagră” și i-a cerut 300.000 de dolari ca să oprească licitația.

Tânăra a fost eliberată după șase zile. Aparent, infractorul și-a dat seama că femeia are un copil de 2 ani și nu dorea ca în acțiunile sale să fie implicate mame, au mai spus anchetatorii. El a fost arestat după ce a condus-o pe tânără la Consulatul Marii Britanii din Milano.

O anchetă a fost lansată de polițiile din Italia, Polonia și Marea Britanie.

Alte stiri din Externe

Ultima oră