Fotbaliști ruși și ucraineni s-au bătut într-un hotel din Turcia (video)

14 Feb 2023
Fotbaliști ruși și ucraineni s-au bătut într-un hotel din Turcia (video)

Lupte violente au izbucnit într-un hotel din Antalya, Turcia, între jucătorii de la clubul ucrainean FC Minaj și echipa rusă Shinnik Yaroslavl. Mai mulți dintre ei au fost răniți, scrie CNews

Mai multe cluburi ucrainene și rusești profită în prezent de pauza din campionat pentru a efectua turnee de antrenament în alte țări. Este cazul lui Shinnik Yaroslavl, care evoluează în divizia a 2-a rusă, și a lui FC Minaj, echipă de prima ligă ucraineană, care au mers în Turcia. Din cauza cutremurului care a lovit țara la începutul săptămânii trecute, cele două echipe s-au trezit, din păcate, în același hotel, situat în Antalya, fapt care a provocat lupte violente între jucători.

Situația a degenerat pentru prima dată când membri ai FC Minaj l-au atacat pe antrenorul clubului rus pentru a-l obliga să cânte imnul Ucrainei. Toți protagoniștii au ieșit în stradă, unde a izbucnit o încăierare generală angajații hotelului încercând să restabilească calmul. Puțin mai târziu, când spiritele s-au liniștit, mai mulți jucători de la ambele echipe au fost prezenți în același lift, declanșând noi bătăi la fel de violente în interior.

O declarație a lui Minaj a spus că bătaia a izbucnit din cauza "comportamentului rușinos al jucătorilor ruși față de un angajat al hotelului și scandările provocatoare la adresa oamenilor din Transcarpatia”, regiunea natală a jucătorilor ucraineni.

Poliția a fost chemată apoi la fața locului pentru a calma situația și a evita alte incidente. Cel puțin patru jucători de la Shinnik Yaroslavl au fost răniți, unii dintre ei au fost duși la spital cu fracturi de coaste și degete.

Clubul rus, care a susținut că și-a făcut rezervarea la acest hotel în noiembrie anul trecut, și-a declinat orice responsabilitate pentru ciocniri, asigurând că jucătorii săi au reacționat în echipă la atacuri și a indicat că a schimbat hotelulpentru a evita alte conflicte.

Alte stiri din Externe

Ultima oră