Fiul renumitului compozitor Andrew Lloyd Webber a decedat la doar 43 de ani

26 Mar 2023
Fiul renumitului compozitor Andrew Lloyd Webber a decedat la doar 43 de ani

Andrew Lloyd Webber a anunțat că fiul său cel mare, Nicholas, a murit de cancer gastric la vârsta de 43 de ani. Compozitorul premiat cu Oscar a scris pe Twitter că fiul său, care a fost și un compozitor de succes, a murit sâmbătă la spitalul Basingstoke din Hampshire înconjurat de familia sa, anunță The Guardian.

El a scris sâmbătă seara: „Sunt zdrobit să anunț că iubitul meu fiu mai mare Nick a murit acum câteva ore la spitalul din Basingstoke. Întreaga lui familie este lângă el și suntem cu toții total distruși.”

Weekendul trecut, Lord Lloyd-Webber a dezvăluit că fiul său era „grav bolnav” de cancer gastric, care este cunoscut și sub numele de cancer de stomac și se dezvoltă atunci când celulele se formează în mucoasa stomacului și cresc anormal.

Impresarul teatrului muzical, care deține trei premii Grammy, patru premii Tony și un premiu al Academiei, a ratat deschiderea filmului Cenușăreasa Bad la Teatrul Imperial din New York din cauza fiului său care era spitalizat.

Spectacolul de la Broadway este o versiune înnoită a Cenușăreasa de la London West End, care își ia numele de la o melodie cheie din spectacol și are piese noi, actor principal și titlu. Nicholas Lloyd Webber a realizat muzica pentru drama BBC One Love, Lies and Records și o versiune teatrală și simfonică a romanului Micul Prinț în 2009, în colaborare cu James D Reid.

În 2017, a lucrat la Fat Friends: The Musical. Micul Prinț a avut premiera la Lyric Theatre din Belfast, în timp ce Fat Friends începea un turneu major. Nicholas Lloyd Webber a produs, de asemenea, Suitele simfonice ale tatălui său la Theatre Royal Drury Lane din Londra, iar albumul de teatru muzical al perechii, Cenușăreasa lui Lloyd Webber, lansat pentru a se asocia cu premiera spectacolului în 2021 a fost nominalizat la premiile Grammy.

Ca răspuns la știri, violoncelistul Guy Johnston a scris: „Cu inima frântă pentru tine și verișoara mea, Polly și micuțul Gus. Sunteți cu toții în gândurile noastre. Trimit multă dragoste și cea mai profundă simpatie.”

Soprana Rebecca Caine a postat pe Twitter: „Îmi pare atât de rău, Andrew. Multă dragoste și putere pentru tine și familia ta.”

Prima soție a lui Lloyd Webber, Sarah Hugill, este mama lui Nicholas. Au și o fiică, Imogen.

Alte stiri din Externe

Ultima oră