Fiul cecenului Kadyrov „oferă” cadou tatălui său 3 prizonieri de război ucraineni

22 Oct 2022
Fiul cecenului Kadyrov „oferă” cadou tatălui său 3 prizonieri de război ucraineni

Un videoclip suprarealist, dar autentificat, publicat pe canalul Telegram al liderului cecen Kadyrov, face înconjurul rețelelor de socializare. Îl arată pe fiul său în vârstă de 16 ani, Lyuli Kadyrov, sosind în fața casei familiei din Cecenia pe fundalul muzicii de film americane, scrie La Repubblica.

Băiatul îi aduce tatălui său trei prizonieri de război ucraineni , „oferiți în dar” , care sunt văzuți aplecați și cu fața în jos în această scenă sinistră.

„Akhmat , Eli și Adam Kadyrov au predat republicii trei militari ai forțelor armate ucrainene, neutralizați în timpul unei operațiuni speciale”

Liderul cecen Ramzan Kadyrov își felicită cei trei fii Akhmat, Eli și Adam, în vârstă de 16, 15 și 14 ani, pentru demersuri: „Am vorbit cu prizonierii și am aflat că se numără printre cei mobilizați, au fost trimiși în tranșee fără comandant și pur și simplu au acționat orbește, luând decizii aleatorii despre acțiunile lor”, scrie liderul cecen. 

Kadyrov adaugă apoi că „acești prizonieri au fost aruncați într-o adevărată mașină de tocat carne, pur și simplu au fost lăsați să moară”, în timp ce „toți cei care erau cu ei au murit”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră