„Femeia asta aduce haos și tot ceea ce atinge ea se transformă în...”: Donald Trump o critică pe Nancy Pelosi pentru vizita în Taiwan

07 Aug 2022
„Femeia asta aduce haos și tot ceea ce atinge ea se transformă în...”: Donald Trump o critică pe Nancy Pelosi pentru vizita în Taiwan

Donald Trump s-a adresat susținătorilor conservatori la CPAC Texas din Dallas criticând călătoria lui Nancy Pelosi în Taiwan acuzând-o că „a jucat pe mâna” Chinei, care acum poate face tot ce vrea, scrie Daily Mail.

Fostul președinte Donald Trump a criticat călătoria președintelui Camerei, Nancy Pelosi, în Taiwan, spunând sâmbătă că a jucat pe mâna Chinei, permițându-i acesteia să facă mișcări și mai agresive pe insula autonomă.

China a lansat exerciții militare cu foc real după ce Pelosi a vizitat Taiwanul într-o demonstrație de sprijin. 

'Ce face ea? Tot ceea ce atinge ea se transformă în...', a spus el unei audiențe de conservatori  din Dallas, Texas, care au completat golul din text cu scandări.

— Ea eşuează. Femeile aduc haos', a spus el adăugând că ea a dat Chinei acoperirea de care avea nevoie pentru a-și flexa mușchii. 

„Ea a jucat drept pe mâna lor, pentru că acum au o scuză să facă orice fac”, a spus el.

„Și vă spun că nu s-ar fi întâmplat niciodată într-un milion de ani sub Trump, vă pot spune.”

Publicul său de conservatori ll-a aplaudat, scandând „SUA” în timp ce urca pe scenă.

Trump a descris o imagine sumbră a unei națiuni care eșuează în timp ce și-a înființat baza pentru mandatul de mijloc din noiembrie. 

„Ceea ce facem în următoarele câteva luni și următorii câțiva ani va determina dacă civilizația americană se va prăbuși sau va eșua, sau dacă va triumfa și va prospera ca niciodată”, a spus el.

„Nu este momentul pentru mulțumire. Nu putem fi mulțumiți. Trebuie să profităm de această oportunitate pentru a ne descurca cu stânga radicală.

Alte stiri din Externe

Ultima oră