Experiența celor două femei care au văzut ce urmează după moarte

22 Dec 2022
Experiența celor două femei care au văzut ce urmează după moarte

Te-ai gândit vreodată ce se întâmplă odată ce mori? Ce se află după moarte? Mulți dintre cei care au avut experiențe în apropierea morții, pretind că au văzut „viața de apoi”. În timp ce unii au văzut lumina strălucitoare, unii au văzut alte lucruri, anunță indiantimes.com

Două femei care s-au „întors din morți” au descris cum a fost viața de apoi pe care amândoi au văzut-o, iar una spune că a fost atât de bine încât vrea să se întoarcă. Jessie Sawyer și Betty J. Eadie au murit și ambele susțin că au văzut ceva suprarealist în acea stare.

Betty, care are 78 de ani, a avut o experiență aproape de moarte după o operație când a simțit „această senzație a spiritului meu ieșind din corp cu o viteză extraordinară” și a privit în jos pentru a-și vedea propriul corp întins pe un pat.

Ea a crezut că este moartă și a văzut trei „bărbați antici” care i-au spus că a murit, apoi și-a aruncat spiritul pe fereastră spre casa ei, unde și-a văzut familia și viețile pe care le-au dus.

Apoi a spus că a fost adusă înapoi în patul ei de spital și a intrat într-un tunel unde l-a întâlnit pe Isus. Nu doar atât, ea chiar a spus că Isus a îmbrățișat-o și i-a spus că nu este încă timpul ei.

După aceasta, trei îngeri au apărut apoi și au dus-o într-o grădină frumoasă înainte de a-L întâlni pe Dumnezeu sub forma „cel mai frumos bărbat pe care l-am văzut vreodată”, care i-a spus că trebuie să se întoarcă în trupul ei.

La cinci ani de la incident, ea le-a spus medicilor despre toată această chestiune, care au spus că a murit din punct de vedere medical pentru o vreme. Ea a spus că vrea să meargă în viața de apoi pe care a văzut-o. Ea a scris chiar și o carte intitulată Embraced by the Light, care vorbea despre viața ei de apoi.

Jessie și-a văzut cel mai bun prieten mort de la distanță
O altă femeie pe nume Jessie „a murit” la doar 31 de ani, după ce a fost transportată de urgență la spital cu o hemoragie internă extrem de puternică după o procedură ginecologică. Ea a spus că nu se mai teme de moarte. Dar experiența ei a fost destul de diferită. Ea a spus că a văzut o siluetă și a recunoscut-o ca fiind unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, care murise cu doi ani în urmă.

A declarat că a văzut chiar și o lumină strălucitoare. După aceasta, ea a văzut cum moartea ei i-ar afecta pe cei doi copii și soțul său cu care ar urma să aibă o viață fericită mai târziu. Dar a fost adusă înapoi în corpul ei și se pare că a fost „extrem de dureros”.cEa le-a spus și doctorilor ce s-a întâmplat. Medicii au spus că a murit pentru puțin timp.

Ambele femei au avut experiențe diferite cu privire la ce urmează după moarte, de la persoanele pe care pretind că le-au întâlnit până la experința fizică legată de durere.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră