Elon Musk se declară pe twitter "vânzator de parfum" și este încântat de succesul parfumului său „Păr ars”

14 Oct 2022
Elon Musk se declară pe twitter "vânzator de parfum" și este încântat de succesul parfumului său „Păr ars”

Miliardarul a anunțat că a vândut parfumuri în valoare de un milion de dolari. El susține că a vândut 10.000 de sticle de Burnt Hair al căror preț unitar este stabilit la 100 de dolari, scrie Capital.

Elon Musk a spus că a vândut un parfum numit „Burnt hair” („par ars”) pentru un milion de dolari, cea mai recentă afirmație a șefului Tesla. 

„Vă mulțumesc că mi-ați cumpărat parfumul, ca să pot cumpăra Twitter”, a scris el pe Twitter miercuri, 12 octombrie. Omul de afaceri este de așteptat să ajungă la un acord de cumpărare a rețelei de socializare pentru 44 de miliarde de dolari până la sfârșitul lunii, în caz contrar trebuie să aibă loc un proces în noiembrie pentru această operațiune plină de răsturnari de situație. „10.000 de sticle de Burnt Hair vândute” – „Abia aștept să văd reportajele din presă despre milioanele de dolari de Burnt Hair vândute”, scrisese deja pe Twitter marți seara cu un zâmbet hilar.

Profilul său afișează acum mențiunea „vânzător de parfumuri” celor aproximativ 108 de milioane de abonați ai săi, iar un link îi direcționează către pagina de vânzare a parfumurilor de pe site-ul unuia dintre start-up-urile sale, The Boring Company. „Esența unei dorințe urâte”, se arată deasupra unei fotografii cu o sticlă roșie de "Păr ars", de vânzare pentru 100 de dolari.

Miliardarul, de asemenea șeful SpaceX și Neuralink posteaza des mesaje ironice pe twitter. El a comercializat deja în trecut produse absurde cu referire la diversele sale escapade și trăsături de umor. 

„Cu un nume ca al meu, era inevitabil să ajung în afacerea cu parfumuri – de ce n-am făcut-o înainte?!”, a exclamat din nou pe platforma lui preferată.

Alte stiri din Externe

Ultima oră