Elon Musk se auto-intituleaza „Chief Twit” și se filmează intrând în sediul Twitter cu o chiuvetă în brațe

27 Oct 2022
Elon Musk se auto-intituleaza „Chief Twit” și se filmează intrând în sediul Twitter cu o chiuvetă în brațe

Pentru a pune capăt disputei dintre el și liderii rețelei de socializare, miliardarul are termen până vineri să finalizeze achiziția Twitter, scrie Le Figaro.

Elon Musk a diostribuit miercuri un videoclip care îl arată la sediul Twitter, companie pe care trebuie să o cumpere până vineri, autointitulându-se Chief Twit pe rețeaua de socializare. În video, Musk ajunge la ceea ce pare a fi recepția sediului companiei, cu o chiuvetă în brațe, hilar. Se joacă astfel cu cuvântul „sink” (lavoar), folosit într-o expresie americană pe care a postat-o ​​pe mesajul care însoțește videoclipul.

"Entering Twitter HQ – let that sink in!"

"Intru în sediul Twitter - vă las să absorbiți informațiile!" , sau let that sink in în engleză, a scris el, pe contul lui. Pentru a încheia, la cererea sa, litigiul dintre el și liderii grupului Twitter, judecătorul din Delaware care se ocupă de caz i-a dat până vineri lui Elon Musk pentru a finaliza preluarea.

Încheierea tranzacției ar pune capăt celor șapte luni de aventuri care l-au opus adesea pe șeful Tesla liderilor Twitter. La începutul lunii iulie, Elon Musk a anunțat că renunță să preia controlul asupra rețelei de socializare, o decizie pe care Twitter a contestat-o ​​în justiția Delaware. În cele din urmă, se răzgândise la începutul lunii octombrie, cu câteva zile înainte de un proces care promitea să fie delicat pentru el. Dar Twitter a refuzat să renunțe la proces, ceea ce a determinat judecătorul principal să respingă cazul și să ceară părților să se rezolve problema până pe 28 octombrie.

Alte stiri din Externe

Ultima oră