Elon Musk postează imagini cu inginerii aflați în birourile Twitter la 1:30 dimineața

20 Noi 2022
Elon Musk postează imagini cu inginerii aflați în birourile Twitter la 1:30 dimineața

Elon Musk a postat imagini cu inginerii la birourile Twitter din San Francisco sâmbătă devreme. Miliardarul a trimis vineri un e-mail inginerilor Twitter pentru a le cere ajutor celor care pot „scrie software”, scrie BusinessInsider

Elon Musk a postat poze cu inginerii la sediul Twitter din San Francisco după ce miliardarul le-a cerut unor angajați care nu și-au dat demisia să se întâlnească cu el. 

„Tocmai plec de la revizuirea codului Twitter HQ”, a scris miliardarul într-un tweet de sâmbătă, la aproximativ 1:30 am. 

Răspunzând unui utilizator care a spus că Twitter era „mai viu la 1 dimineața decât era în timpul zilei”, Musk a spus că este „cel mai mare număr de oameni pe care i-am văzut vreodată în clădire”.

Într-o serie de e-mailuri trimise cu aproximativ 24 de ore mai devreme, Musk a cerut să se întâlnească cu „oricine scrie de fapt software” vineri după-amiază. 

 Le-a spus să se adune la etajul 10 al clădirii, unde lucrează de când a preluat Twitter, pe 27 octombrie.

Angajații au fost rugați să-i trimită mai întâi lui Musk un „rezumat al codului lor” din ultimele șase luni, împreună cu „până la 10 capturi de ecran ale celor mai importante linii de cod”.

Notele sale au venit după demisiile în masă în urma unui ultimatum al miliardarului la începutul acestei săptămâni. Musk le-a spus angajaților să decidă până joi după-amiază dacă să se înscrie la versiunea sa „extrem de hardcore” a „Twitter 2.0” sau să demisioneze. 

Unele divizii ale companiei nu mai au niciun angajat, au declarat trei persoane pentru Insider. New York Times și Fortune au mai raportat că alți 1.200 de angajați au demisionat în urma ultimatumului lui Musk. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră