Elon Musk anunță un abonament lunar pentru a autentifica contul de Twitter

01 Noi 2022
Elon Musk anunță un abonament lunar pentru a autentifica contul de Twitter

„Pasărea a fost eliberată”, a scris recent miliardarul pe Twitter, după ce a cumpărat rețeaua de socializare Twitter. După luni de întorsături, se deschide un nou capitol pentru platformă, scrie Le Soir

Sistemul actual de nobili și țărani de pe Twitter pentru cine are sau nu o bulină albastră este de rahat. Puterea pentru popor! Albastru pentru 8 USD/lună”, scrie The Independent. 

Miliardarul, care se descrie acum pe contul personal drept „Operator al liniei telefonice de reclamații Twitter”, a mai spus că taxa va fi „ajustată în funcție de preț, proporțional cu paritatea puterii de cumpărare”.

Și a prezentat celelalte beneficii pe care susține că le vor primi utilizatorii verificați: „Veți obține și: prioritate în răspunsuri, mențiuni și căutare, ceea ce este esențial pentru a învinge spam-ul/escrocheria; Posibilitatea de a posta videoclipuri și audio lungi.”

El a spus că ar putea duce, de asemenea, la o „ocolire a paywall-ului pentru editorii care doresc să lucreze cu noi”.

„Acest lucru va oferi Twitter, de asemenea, un flux de venituri pentru a recompensa creatorii de conținut”, a adăugat el.

Musk a sugerat mai devreme prețul de 8 dolari într-o discuție pe Twitter cu scriitorul de groază Stephen King, care a scris pe Twitter că va părăsi platforma din cauza unei taxe lunare de 20 de dolari pentru verificare.

„La naiba, el ar trebui să mă plătească”, a scris Stephen King pe Twitter, ceea a atras atenția celui mai bogat om din lume.

Musk a încercat apoi să se negocieze prețul cu faimosul autor al romanelor de groază, sugerând un preț mai mic, 8 dolari, pentru bulina albastră de verificare a contului.

„Trebuie să plătim facturile cumva! Twitter nu se poate baza în întregime pe agențiile de publicitate”, a scris Musk pe Twitter.

Când un utilizator de Twitter a sugerat că King era suficient de bogat pentru a-și permite, el a răspuns: „Nu banii sunt principalul ”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră