Ducesa Kate confirmă că a născut cei trei copii sub hipnoză

16 Feb 2020
Ducesa Kate confirmă că a născut cei trei copii sub hipnoză

Soţia prinţului William, Kate, a confirmat, într-un interviu, un zvon care circulă de mai mulţi ani, respectiv că şi-a născut cei trei copii sub hipnoză. Ducesa Kate spune că astfel a dorit să preia controlul asupra naşterii.

Faptul că ducesa Kate a apelat la hipnoză pentru a-şi trata violentele crize de greaţă de care a suferit în timpul sarcinilor era deja cunoscut. Participând în premieră într-un podcast, Happy Mum, Happy Baby, Kate a confirmat că şi-a născut cei trei copii sub hipnoză şi că nu i-a cerut părerea în acest sens tatălui micuţilor, prinţul William.

„Era ceva ce voiam să fac pentru mine. Am văzut cu adevărat ce putere au meditaţia, respiraţia profundă (…) Când eram bolnavă în timpul sarcinii, mi-am dat seama că, prin intermediul acestor mici gesturi, aş putea prelua controlul în timpul naşterii", a explicat Kate.

 

Ducesa Catherine a vorbit în podcast-ul realizat de Giovanna Fletcher despre viaţa sa ca mamă a trei copii, dar şi despre copilăria sa.

„Am avut o bunică uimitoare, care îşi petrecea mult timp cu noi, prin activităţi artistice şi de meşteşugărit, grădinărit în seră şi gătit şi încerc să includ aceste experienţe pe care ni le-a oferit în cele pe care le trăiesc alături de copiii mei acum", a povestit Kate, potrivit BBC.

De asemenea, ducesa în vârstă de 38 de ani a vorbit despre importanţa activităţilor în aer liber.

„Cred că este grozav pentru starea fizică şi mintală şi pentru construirea unor baze în dezvoltare”, a spus ea.

Interviul a făcut parte dintr-o campanie iniţiată de Kate privind o mai mare conştientizare a problemelor cu care se confruntă părinţii tineri.

Catherine şi prinţul William, care sunt căsătoriţi din 2011, au împreună trei copii, prinţul George, în vârstă de şase ani, prinţesa Charlotte, în vârstă de patru ani, şi prinţul Louis, de 22 de luni.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră