Donald Trump sugerează că agenții FBI au „plantat” dovezi la Mar-a-Lago

11 Aug 2022
Donald Trump sugerează că agenții FBI au „plantat” dovezi la Mar-a-Lago

Fostul președinte Donald Trump a sugerat că FBI ar fi putut să „planteze” dovezi la Mar-a-Lago în timpul unei perchezițiii pe care agenția a efectuat-o luni, scrie Newsweek.

Trump a accesat site-ul său de socializare Truth Social miercuri devreme și a criticat percheziția reședinței sale din Florida, unde agenții FBI ar fi confiscat o duzină de cutii ca parte a unei investigații privind manipularea documentelor prezidențiale.

„FBI și alții din guvernul federal nu au lăsat pe nimeni, inclusiv pe avocații mei, să se afle în apropierea zonelor care au fost scotocite și privite în timpul percheziției de la Mar-a-Lago”, a scris Trump .

„Toată lumea a fost rugată să părăsească incinta, au vrut să fie lăsați în pace, fără martori care să vadă ce fac, sau, sperăm că nu, „ce plantează”. De ce au insistat PUTERNIC să nu-i urmărească nimeni, i-au dat pe toți afară? Obama și Clinton nu au fost niciodată „percheziționați”, în ciuda marilor dispute!”

Când a fost contactat de Newsweek miercuri, FBI a refuzat să comenteze.

Agenții FBI au efectuat luni o percheziție la casa fostului președinte din Palm Beach, după ce un mandat a fost aprobat de judecătorul federal din Florida Bruce Reinhart.

Percheziția a venit ca parte a unei investigații pentru a stabili dacă Trump a îndepărtat sau a distrus ilegal documente clasificate de la Casa Albă după ce și-a părăsit mandatul în ianuarie 2021.

Trump și aliații săi din Partidul Republican au răspuns percheziției cu indignare, unii sugerând că Departamentul de Justiție a fost politizat de administrația președintelui Joe Biden .

Fostul peședinte a postat marți pe Truth Social și a numit raidul „o încălcare fără precedent a drepturilor fiecărui cetățean american”.

„Înșelătorie după înșelătorie, an de an, este tot ce știu cu adevărat democrații din stânga radicală , este sângele lor – nu au nicio rușine. Țara noastră plătește un preț foarte mare!!!” a adăugat Trump.

Alte stiri din Externe

Ultima oră