Donald Trump are demență? Potrivit autorilor biografiilor sale ar fi „inapt să ocupe Biroul Oval”

22 Oct 2024
Donald Trump are demență? Potrivit autorilor biografiilor sale ar fi „inapt să ocupe Biroul Oval”

In ultima vreme, democrații au făcut din starea de sănătate aparentă a fostului președinte american Donald Trump noul lor cal de bătaie în campanie. „Un Trump epuizat pare să adoarmă în timpul evenimentului său de campanie”, a scris echipa de campanie a lui Kamala Harris pe Twitter. Tony Schwartz și Tim O'Brien, autorii biografiilor lui Donald Trump, au dorit și ei să se exprime despre abilitățile cognitive ale republicanului, scrie La Libre

Recent, democrații au făcut din starea de sănătate aparentă a fostului președinte american Donald Trump noul lor hobby. „Un Trump epuizat pare să adoarmă în timpul evenimentului său de campanie”, a scris echipa de campanie a lui Kamala Harris pe Twitter. Tony Schwartz și Tim O'Brien, autorii biografiilor lui Donald Trump, au dorit și ei să se exprime despre abilitățile cognitive ale republicanului.

Întrebat de Ari Melber în timpul unui interviu la MSNBC, jurnalistul Tony Schwartz, co-scriitor al „Arta negocierii”, l-a numit pe Trump „ un om sălbatic ” și „ o ființă umană foarte animală ”. Bărbatul a spus apoi că Trump „ se îndreaptă în mod clar către nebunie ”. „ Nu poate pune cap la cap propoziții, își pierde șirul gândirii, nu își amintește lucruri, se contrazice. Nu poți declara o persoană care suferă de demență decât dacă ești medic, (...) dar pare să fi pierdut o etapă sau două ”, relatează HuffPost . „ Frica de Trump este foarte mare acum, iar dacă combini dovezile demenței cu o personalitate psihopată, vârsta și epuizarea lui, una dintre consecințe este un amestec toxic care cred că îi va influența pe unii alegători ”, a spus el

„ Se înrăutăţeşte ”, i-a spus Tim O'Brien lui Ayman Mohyeldin într-un alt interviu, încă pe MSNBC. „ Discursul lui este confuz, mintea este mai lentă, este obosit la sfârșitul zilei, se pierde în povești, este periculos și nu este apt să ocupe Biroul Oval ”, a mai spus el a argumentat autorul cărții „TrumpNation: The Art of Being The Donald”.

Până acum, Donald Trump susține că a trecut teste cognitive, invitându-și adversara democrată Kamala Harris să facă același lucru.

Alte stiri din Externe

Ultima oră