Dezvăluire sinceră din partea prințului Harry: aș vrea să-mi recâștig familia

02 Ian 2023
Dezvăluire sinceră din partea prințului Harry: aș vrea să-mi recâștig familia

Prințul Harry a spus: „Aș dori să-mi recuperez tatăl. Mi-ar plăcea să-l am pe fratele meu înapoi”, după ce a fost lansat un trailer pentru un viitor interviu TV.

Harry spune, de asemenea, „Vreau o familie, nu o instituție” și „nu au arătat deloc dorința de a se împăca”.

Într-o serie de clipuri lansate de ITV, care difuzează interviul pe 8 ianuarie, ducele spune „Nu a trebuit să fie niciodată așa” și se referă la „scurgeri de informații și manipulare”, conform Sky News.

El mai spune că „au impresia că ar fi mai bine să ne țină cumva ca răufăcători”. "Mi-aș dori să-mi recuperez tatăl. Mi-aș dori să-mi recuperez fratele."

ITV va difuza duminica viitoare un interviu cu Prințul Harry în care acesta va vorbi cu jurnalistul Tom Bradby despre relațiile sale personale, despre moartea mamei sale, Diana, și despre o privire asupra viitorului său ca membru al familiei regale. Programul va fi difuzat cu două zile înainte ca autobiografia lui Harry să fie publicată pe 10 ianuarie.

Într-un clip din interviul difuzat luni dimineață, Harry a spus că „tăcerea este trădare” din cauza presupusului eșec al Palatului Buckingham de a-l apăra pe el și pe soția sa Meghan Markle înainte ca aceștia să demisioneze din funcția de membri ai familiei regale. El a spus că a încercat să păstreze confidențialitatea conversațiilor cu familia regală, dar pentru a combate poveștile din tabloide, a fost forțat să-și facă publice preocupările.

„De fiecare dată când am încercat să o fac în mod privat, au avut loc briefing-uri și scurgeri de informații și s-au creat tot felul de scenarii împotriva mea și a soției mele. Știi, motto-ul familiei este ca niciodată să nu te plângi, să nu explici niciodată, dar este doar un motto”.

Harry a explicat cum se întâmplă aceste „scurgeri de informații”: „Vor avea o conversație cu corespondentul. Și acel corespondent va primi literalmente informații și va scrie povestea. Și în partea de jos ei vor spune că au contactat Palatul Buckingham pentru comentarii. Dar toată povestea este un comentariu al Palatului Buckingham. Așa că, când ni se spune în ultimii șase ani, „Nu putem face o declarație pentru a vă proteja”. Dar o faci pentru alți membri ai familiei. Devine - vine un moment în care tăcerea este trădare."

Alte stiri din Externe

Ultima oră