Dezvăluire inedită a fostei Prime Doamne a SUA, Michelle Obama: nu mi-a suportat soțul vreo 10 ani

30 Dec 2022
Dezvăluire inedită a fostei Prime Doamne a SUA, Michelle Obama: nu mi-a suportat soțul vreo 10 ani

Fosta primă doamnă, Michelle Obama, a spus că „nu l-a putut suporta” pe soțul ei timp de un deceniu, când copiii cuplului erau mici.

În comentarii sincere adresate postului de știri Black Revolt TV săptămâna trecută, Obama – una dintre cele mai populare femei din America – a spus că procesul de creștere a copiilor a pus presiune asupra căsătoriei ei de trei decenii cu Barack Obama, președintele SUA pentru două mandate de patru ani, începând cu anul 2009, anunță The Guardian.

Oamenii cred că vorbesc urât spunând asta – este ca și cum au fost 10 ani în care nu l-am putut suporta pe soțul meu”, a spus ea la un forum interactiv. „Și ghiciți când s-a întâmplat acest lucru? Exact când erau fetele mici.”

Obama, în vârstă de 58 de ani, vorbea cu Kelly Rowland, H.E.R., Winnie Harlow și mama lui Beyoncé, Tina Knowles-Lawson, despre un dezechilibru în căsnicia ei cu Barack Obama în timp ce starul politic era în ascensiune și ea avea grijă în primul rând de fiicele lor, Sasha și Malia, care acum au peste 20 de ani.

„Și timp de 10 ani, în timp ce încercăm să ne construim cariera și, știi, ne îngrijorăm pentru școală și cine face ce și ce, am spus: „Uf, asta nici măcar nu este...”, a spus Obama. "Si ghici ce? Căsătoria nu este 50/50 – niciodată, niciodată. Sunt momente când am 70 de ani, el are 30. Sunt momente când are 60, 40 de ani, dar ghici ce?” a continuat ea. „Aș prefera acei 10 ani în schimbul unor 30 fără niciun rost. Aș lua 10 ani răi în favoarea altor 30 – așa privesc eu. Și oamenii renunță... [spunând]: „Cinci ani – nu pot suporta.”

Fosta primă doamnă promovează în prezent o nouă carte, The Light We Carry. În discuția despre dificultățile unei căsătorii, ea a spus că ea și soțul ei nu au discutat cât de multă muncă este necesară și „cât de greu este chiar și atunci când ești îndrăgostit nebunește de persoana respectivă, chiar dacă totul merge bine” .

Când Barack Obama a fost ales președinte, fiicele cuplului aveau 10 și 7 ani. Într-un extras recent din cartea ei publicată în The Guardian, fosta primă doamnă a descris modul în care ea și soțul ei au învățat că pentru ca toate „visele, pregătirea și planificarea pentru viața de familie să meargă perfect... în cele din urmă, ești aproape doar lăsat la voia întâmplării. Și întâmplarea aceea te ajută”.

„Puteți stabili sisteme și rutine, vă puteți stabili program de somn, de hrănire și disciplină deplină în orice asptect al vieții”, a scris Obama în fragment. „Poți să-ți scrii statutul familiei și să-ți declari cu voce tare religia și filosofia, dar, la un moment dat, mai devreme decât mai târziu, aproape sigur vei fi pus în genunchi, realizând că, în ciuda eforturilor tale cele mai bune și serioase, ești doar un pion – și uneori acel pion – controlează.”

În ultimele sale comentarii, ea a adăugat: „Copiii mici, sunt teroriști. Au pretenții. Ei nu vorbesc. Sunt slabi comunicatori. Ei plâng tot timpul.”

Alte stiri din Externe

Ultima oră