Daune de JUMĂTATE DE MILION de dolari pentru COMENTARII ȘOCANTE făcute în sala de operație! Caz TULBURĂTOR într-un spital din SUA (VIDEO)

26 Iun 2015
Daune de JUMĂTATE DE MILION de dolari pentru COMENTARII ȘOCANTE făcute în sala de operație! Caz TULBURĂTOR într-un spital din SUA (VIDEO)
Tiffany Ingham, medic anestezist la un spital din Reston, Virginia, a fost condamnată să plătească daune morale importante unui pacient pe care l-a insultat în timpul procedurii de colonoscopie. Femeia a făcut remarcile jignitoare neștiind că este înregistrată cu telefonul mobil.
 
Pacientul, care nu a vrut să-și dezvăluie identitatea, era îngrijorat că nu va reține instrucțiuni importante urmare a colonoscopiei, așa că și-a setat telefonul mobil pe funcția de înregistrare înainte de a intra în sala de operație.
 
În drum spre casă, bărbatul a ascultat înregistrarea și nu i-a venit să creadă ce aude.
 
Imediat ce a fost sedat, omul a fost practic ținta bătăii de joc a echipei de medici, în special a anestezistei Tiffany Ingham. Potrivit Washington Post, în înregistrare se aude cum medicii se pun de acord să-l evite pe bărbat după intervenție, aceștia stabilind un diagnostic fals și sfătuind asistentele să mintă.
 
"După cinci minute de dialog cu tine, în pre-operator, îmi venea să-ți trag un pumn în față, La ce te uiți, retardatule?", i-ar fi spus Tiffany Ingham bărbatului după ce a fost anesteziat.
 
Când o asistentă i-a arătat medicului o iritație pe pielea pacientului, acesta a avertizat-o pe femeie să nu pună mâna pentru că s-ar putea să ia sifilis și a glumit spunând că probabil are "tuberculoză în penis".
 
Bărbatul a acționat în instanță medicii în cauză, acuzându-i de malpraxis și defăimare. Aceștia au fost condamnați să-i plătească pacientului daune morale de aproape jumătate de milion de dolari.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră