Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat luni moartea fiului lor nou-născut pe rețelele de socializare

19 Apr 2022
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat luni moartea fiului lor nou-născut pe rețelele de socializare

Într-un comunicat de presă distribuit luni pe rețelele lor de socializare, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat pierderea fiului lor. Cuplul aștepta gemeni și unul dintre copii a murit la naștere, scrie TF1

„Doar venirea pe lume a fetiței noastre ne dă putere să trăim acest moment cu puțină speranță și fericire”, scrie cuplul într-un text publicat pe rețelele lor de socializare, în această luni, 18 aprilie. „Am dori să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru îngrijirea și sprijinul experților lor”, se mai spune.

Familia declară că este „devastată de această pierdere” și, evident, solicită respectarea vieții private „în această perioadă foarte dificilă”. "Băiețelul nostru, ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu", conchide comunicatul de presă în engleză, spaniolă și portugheză, deja redistribuit pe larg de abonații lor.

Impreună din iarna lui 2016, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez erau deja părinții a patru copii.

Fotbalistul portughez de 37 de ani a devenit tatăl unui fiu pe nume Cristiano Junior în 2010, fără să dezvăluie vreodată identitatea mamei sale. I-a întâmpinat șapte ani mai târziu pe gemenii Eva și Mateo, născuți în iulie 2017 de mamă surogat. În noiembrie același an, Georgina Rodriguez a născut-o pe micuța Alana. Cuplul anuntase noua sarcina a tinerei de 28 de ani in octombrie anul trecut. Prenumele ultimului lor născut nu a fost dezvăluit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Alte stiri din Externe

Ultima oră