Copiii lui Alain Delon depun plângere pentru „hărțuire morală” împotriva însoțitoarei tatălui lor

05 Iul 2023
Copiii lui Alain Delon depun plângere pentru „hărțuire morală” împotriva însoțitoarei tatălui lor

Potrivit lui Anthony Delon, actorul însuși i-ar fi cerut însoțitoarei sale să părăsească proprietatea din Douchy, scrie Le Figaro

Copiii lui Alain Delon au depus, miercuri, o plângere împotriva însoțitoarei actorului, Hiromi Rolin, pentru fapte de hărțuire morală și deturnare de corespondență, a anunțat avocatul acestora. „Bănuiesc un abuz de slăbiciune și contează pe anchetă pentru a-l stabili ”, a adăugat Christophe Ayela, precizând că Alain Delon, 87 de ani, s-a alăturat plângerii printr-o declarație scrisă.

„ De când în 2019 a intervenit accidentul cardiovascular al lui  Alain Delon ”, această femeie „care s-a mutat la el, este din ce în ce mai agresivă, denigratoare și ofensatoare față de el, și față de copiii săi”, a declarat avocatul pentru copii al actorului într-un comunicat.

Ea răspunde în locul lui, prefăcându-se că este el, încearcă să-i intercepteze poșta. Ea îi împiedică copiii să vină să-l vadă în mod regulat, așa cum au făcut-o întotdeauna. Este autoritară, amenințătoare, ajungând chiar să maltrateze câinele domnului Delon într-un mod inacceptabil.

Ea „nu încetează să-l izoleze pe Alain Delon de rudele, prietenii și familia lui, folosind manevre și amenințări. Ea îi urmărește sistematic conversațiile telefonice și mesajele private. Ea răspunde în locul lui, prefăcându-se că este el, încearcă să-i intercepteze poșta. Ea îi împiedică copiii să vină să-l vadă în mod regulat, așa cum au făcut-o întotdeauna. Este autoritară, amenințătoare, ajungând chiar să maltrateze câinele lui Alain Delon într-un mod inacceptabil”, continuă Christophe Ayela.

Această plângere a fost depusă miercuri după-amiază la parchetul Montargis, în Loiret, unde actorul deține o proprietate în Douchy, de către Anouchka, Alain-Fabien și Anthony Delon. Anthony Delon a depus chiar o a doua plângere împotriva însoțitoarei tatălui său pentru „violență intenționată și sechestrare a unei persoane vulnerabile, abuz de slăbiciune și hărțuire morală”, a anunțat el, invocând „fapte stabilite de peste un an și jumătate”.

„La 31 ianuarie 2022, am luat decizia de a începe sesizarea și raportarea faptelor care au avut loc în cercul nostru familial și care priveau mai precis relația dintre tatăl meu Alain Delon și doamna care îi e însoțitoare”, precizează fiul cel mare al actorului într-un comunicat de presă. Potrivit lui Anthony Delon, situația în doi ani a luat „proporții atât de mari”, încât însuși tatăl său i-a cerut în scris însoțitoarei sale să-i părăsească reședința din Douchy.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră