Comediantul Konstantin Kisin explică de ce discursul său anti-woke a devenit viral: ”Adulților le este frică de copii” (video)

19 Ian 2023
Comediantul Konstantin Kisin explică de ce discursul său anti-woke a devenit viral: ”Adulților le este frică de copii” (video)

Satiricul ruso-britanic și gazda podcastului Konstantin Kisin crede că recentul său discurs care a scuturat cultura woke a devenit viral pentru că a vorbit fără îndoială unui public mai tânăr care a fost mișcat de cele declarate. Într-un interviu la „Tucker Carlson Tonight”, Kisin a vorbit despre avalanșa de sprijin pe care a primit-o după ce discursul său la Oxford Union Society a strâns milioane de vizualizări la nivel global. El a spus că discursul său a rezonat cu atât de mulți, deoarece a articulat un argument cinstit și direct unui public mai tânăr care s-a obișnuit să nu fie implicat în cultura woke de astăzi, anunță Fox News.

„Trăim într-o societate în care adulții se tem de copii și de tineri în special”, a spus Kisin pentru Tucker Carlson. „Și atunci când vezi pe cineva care este un adult vorbind cu tinerii și fiind sincer cu ei și spunând, uite dacă îți pasă de anumite probleme din lume, dacă îți pasă de schimbările climatice sau de nedreptatea rasială, nu este suficient să te plângi în continuu pentru a remedia această problemă, avem nevoie de tineri care să facă un pas înainte și să lucreze, să construiască și să creeze lucruri... care vor ajuta la rezolvarea tuturor problemelor viitorului. Cred că acesta este unul dintre motivele pentru care a devenit atât de viral."

Discursul viral al lui Kisin a avut loc în timpul unei dezbateri la Oxford Union Society săptămâna aceasta, în care el a susținut că această cultura woke a mers „prea departe” și i-a făcut pe tineri să „uite” că singura modalitate de a „îmbunătăți lumea” este prin munca grea si inovație.

„Știm că modalitatea de a îmbunătăți lumea este de a lucra, este de a crea, este de a construi și problema culturii woke este că a antrenat multe minți tinere ca a ta să uite de asta”, a spus el.

 

În discursul său către societatea de dezbateri veche de secole, Kisin a susținut că, deși generațiile tinere le pasă mai mult de schimbările climatice decât în ​​trecut, le lipsește motivația și etica de lucru pentru a face progrese semnificative în această problemă. În schimb, a spus el, sunt victimizați și „spălați pe creier” pentru a crede că singura modalitate de a contribui la problemă este „să se plângă”.

„Există un singur lucru pe care îl putem face în această țară pentru a opri schimbările climatice și este să facem descoperiri științifice și tehnologice care să creeze energie curată, care nu este doar curată, ci și ieftină”, a spus Kisin. „Singurul lucru pe care îl poate oferi cultura woke în schimb este să vă spele mințile tinere, strălucitoare ca ta, să vă facă să credeță că sunteți victime, să credeți că nu aveți putere, să credeți că ceea ce trebuie să faceți pentru a îmbunătăți lumea este să vă plângeți și să protestați, rezolvarea fiind să arunci cu lichide pe tablouri, să vă lipiți mâinile de mașini sau alte gesturi de acest fel”.

Comentariul se referea la protestatarii împotriva petrolului care au aruncat luna trecută supă de roșii într-un tablou Vincent van Gogh din Galeria Națională din Londra.

Kisin i-a spus lui Carlson că, prin cercetările sale, el a înțeles că „WOKE” în societate este în „principal anti-umană”.

"Narațiunea spune cam așa. Suntem răi, în special occidentalii, în special bărbații albi ca tine. Dar de fapt toți suntem răi și trebuie să fim pedepsiți", a spus el la "Tucker Carlson Tonight". „De aceea unele dintre soluțiile pe care ni le sunt oferite pentru problema schimbărilor climatice nu par să aibă prea mult sens.”

Kisin a spus că s-a simțit obligat să conteste punctul de vedere dominant în campus. El a susținut că, în timp ce mulți tineri gânditori au cedat unei culturi academice „woke”, „tinerii sunt ușor de convins” dacă li se prezintă un argument rațional.

"Trebuie să credem că tinerii sunt maleabili. Trebuie să le aducem argumente raționale. Acesta este, cred, modul de a face față multora dintre aceste probleme. Trebuie să provocăm tinerii să facă un pas și fie mai buni”, i-a spus el lui Carlson.

„Cred că toți trebuie să îmbrățișăm această abordare”, a continuat Kisin. „Cred că nu vom ajunge nicăieri pedepsind oamenii. Trebuie să încercăm să-i convingem. Trebuie să ne amintim, Tucker, că sunt minți tinere. Eram toți tineri cândva și eram la fel de idioți și încăpățânați și atât de siguri pe noi înșine încât credeam că știm totul. Cred că trebuie să luptăm pentru a schimba părerea oamenilor. Modul de a face asta este cu argumente raționale și încurajarea gândirii critice, ceea ce sper că a făcut discursul meu. "

Alte stiri din Externe

Ultima oră