Cizmele Dr. Martens au salvat-o pe singura supraviețuitoare a fulgerului de la Casa Albă

10 Aug 2022
Cizmele Dr. Martens au salvat-o pe singura supraviețuitoare a fulgerului de la Casa Albă

Singura supraviețuitoare a loviturii de fulger care a ucis trei persoane în fața Casei Albe a fost salvată de agenții Serviciului Secret care au actionat rapid – și de cizmele ei Dr. Martens, potrivit mamei ei, scrie New York Post

Studenta californiană Amber Escudero-Kontostathis a fost lovită de fulger joia trecută în timp ce strângea fonduri pentru refugiați la Washington, DC – chiar de ziua ei când împlinea 28 de ani.

In timp ce alți trei au fost uciși de acest fulger - inclusiv un tânăr californian - Escudero-Kontostathis a fost resuscitată de agenții care au alergat la fața locului cu un defibrilator, a declarat mama ei, Julie Escudero, pentru Ventura County Star.

„Oamenii serviciilor secrete au salvat-o”, a spus Escudero. „Am încercat să aflu numele lor, ca să le pot mulțumi personal. Au reînviat-o.”

Într-o serie de actualizări emoționante pe Facebook , Escudero a detaliat modul în care medicii cred că fulgerul care a lovit-o pe fiica ei „a trecut prin degetele de la picioare și i-a ieșit din brațul stâng”.

Asta a însemnat probabil că fiica ei a fost salvată de tălpile groase de cauciuc „Airwair” de pe cizmele Dr. Martens, absorbind o parte din impact, a speculat mama ei.

Escudero-Kontostathis – care a fost cu soțul ei, Achilles, în DC – a părăsit deja terapia intensivă și a făcut primii pași fără ajutor, a spus mama ei, care a zburat din California pentru a fi alături de fiica ei.

„Doctorul de traumatologie a venit [vineri] și a spus că este un „miracol absolut””, a spus mama ei pentru presa locală.

În postările ei pe Facebook, Escudero a detaliat, de asemenea, cum fiica ei „i-a uluit pe toți medicii cu progresul pe care îl face corpul ei”.

Totuși, ea suferă o durere „insuportabilă” din cauza unei arsuri mari pe stomac, care o face să se simtă ca „în flăcări” – și suferă „vinovăția supraviețuitorului” zdrobitoare după ce a aflat că ceilalți trei au murit, a spus mama ei.

Escudero-Kontostathis a avut o întâlnire de luni programată cu un consilier în traumatologie. 

Și, de asemenea, „a luat legătura cu ceilalți 3 oameni minunați care au murit”, a spus mama ei, referindu-se la vicepreședintele băncii Brooks Lambertson, 29 de ani, precum și la James Mueller, 76 de ani, și Donna Mueller, 75 de ani care sărbătoreau aniversarea a 56 de ani de căsătorie .

„Vrea să ajungă la familiile lor”, a spus mama ei luni. „Îi pasă atât de mult de ceilalți, că îi va fi greu.”

Alte stiri din Externe

Ultima oră