Cher, celebra cântăreață în vârstă de 76 de ani, s-a logodit cu iubitul ei care are 36 de ani

26 Dec 2022
Cher, celebra cântăreață în vârstă de 76 de ani, s-a logodit cu iubitul ei care are 36 de ani

Încă o dată ni s-a dovedit că vârsta este doar o cifră fără prea multă importanță atunci când dragostea este la mijloc.

Cher a alimentat din nou speculațiile că este logodită cu iubitul ei în vârstă de 36 de ani, după ce a postat o fotografie cu un inel cu diamante în ziua de Crăciun, anunță Sky News.

Cântăreața în vârstă de 76 de ani și-a confirmat dragostea cu directorul muzical, Alexander Edwards în noiembrie, postând pe Twitter o poză cu el însoțită de un emoji cu inimă roșie. Dar acum se pare că ar putea duce lucrurile cu un pas mai departe.

Cher a postat pe Twitter o imagine cu un inel strălucitor pe 25 decembrie, scriind alături de fotografie: „THERE R NO WORDS, ALEXANDER, A.E.” (Nu există suficiente cuvinte, Alexander)

În timp ce felicitările au venit, unii dintre fanii ei nu au fost complet convinși de semnificația  fotografiei. Unul a răspuns: „Stai, stai, stai, stai! Este un inel cu diamante sau ACEL inel cu diamante?

Alți fani au fost sceptici cu privire la romantism, unul i-a spus vedetei la începutul lunii decembrie: „Sunt extrem de suspicios față de intențiile lui față de tine”.

Dar Cher a răspuns, spunând: „După cum știm cu toții... NU M-AM NĂSCUIT IERI și Ce știu sigur... Nu există garanții. Oricând faci o alegere, ai o șansă. Întotdeauna am riscat ...Este CINE Sunt."

Edwards este fostul partener al modelului și vedetei TV Amber Rose, cu care are un fiu de trei ani, Slash Electric Alexander Edwards. Rose și-a acuzat fostul partener că a înșelat de mai multe ori în timpul relației lor.

Cât despre Cher, Zeița Pop, a mai fost căsătorită de două ori. Primul ei soț, Sonny Bono - cu care are un fiu, Chaz, în vârstă de 53 de ani - a murit în 1998. Perechea s-a separat în 1974.

La câteva zile după încheierea divorțului, în 1975, s-a căsătorit cu cel de-al doilea soț al ei, Gregg Allman. Fiul lor, Elijah Blue Allman, în vârstă de 46 de ani, s-a născut un an mai târziu, dar cei doi au divorțat în 1978.

Au fost câteva săptămâni grele pentru cântăreață, deoarece mama ei, Georgia Holt, a murit la începutul lunii decembrie.

Alte stiri din Externe

Ultima oră