Celine Dion a fost eliminată din lista celor mai mari cântăreți ai tuturor timpurilor

03 Ian 2023
Celine Dion a fost eliminată din lista celor mai mari cântăreți ai tuturor timpurilor

În orice colț al lumii știrea conform căreia Celine Dion nu este inclusă pe lista Rolling Stone a celor mai mari cântăreți din toate timpurile a stârnit furie.

Publicată în ziua de Anul Nou, lista variază de la Aretha Franklin la Rosalía și alți artiști cunoscuți pentru spectacole remarcabile, anunță CNN.

Dar unii de pe rețelele de socializare susțin ceea ce ei consideră a fi o greșeală imensă absența lui Dion pe listă. „Cu respect, fără să o includem pe Celine Dion, probabil cel mai bun tehnician vocal al tuturor timpurilor, în această listă este o trădare la limită”, a scris pe Twitter producătorul, promotorul și artistul de înregistrări Jamie Lambert.

Au existat, de asemenea, plângeri că alții, inclusiv Dionne Warwick, Diana Ross și Sting, nu au fost incluși. Publicația părea să anticipeze rumorile ce vor urma.

„Înainte de a începe să derulați (și să comentați), rețineți că aceasta este lista celor mai mari cântăreți, nu Lista celor mai mari voci”, a menționat introducerea. „Talentul este impresionant; geniul este transcendent.”

Dion a anunțat recent că amână câteva turnee în Europa după ce a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică care nu-i permite „să cânte așa cum sunt obișnuită”.

Afecțiunea pe care o are, sindromul persoanei rigide, este „un sindrom rar, progresiv, care afectează sistemul nervos, în special creierul și măduva spinării”, potrivit Institutului Național de Tulburări Neurologice și AVC.

Revista Rolling Stone nu a oferit comentarii suplimentare în ciuda scandalului creat.

Alte stiri din Externe

Ultima oră