Cât de idiot!?! Ce-i spune un jurnalist Sky News unui copil care a scăpat din clădirea în flăcări din Londra (VIDEO)

14 Iun 2017
Cât de idiot!?! Ce-i spune un jurnalist Sky News unui copil care a scăpat din clădirea în flăcări din Londra (VIDEO)

Jurnalistul britanic Mark White a devenit senzația internetului, după difuzarea interviului pe care l-a luat unui băiat care a scăpase din incendiul devastator care a cuprins miercuri dimineață o clădire turn din vestul Londrei.

După ce băiatul și bunica sa au povestit cum au reușit să iasă din blocul cuprins de flăcări, reporterul Sky News i-a spus acestuia: "Deci, azi nu ai școală! Iată că există și o parte bună...".

Replica spontană a reporterului Sky News a stârnit revoltă în media socială, mulți fiind de părere că a încerca să ridici moralul cuiva care tocmai pierduse totul în incendiu, 
într-un asemenea mod, nu poate fi decât opera unui idiot!
 
Un incendiu devastator a cuprins o clădire de locuințe din vestul Londrei, martorii declarând că flăcările au acaparat toate cele 24 de etaje. În total, 200 de pompieri au fost chemați să lupte cu flăcările în cursul nopţii de marţi spre miercuri, au anunţat serviciile de prim-ajutor, potrivit AFP. 

Zeci de persoane au fost rănite. Șefa departamentului de pompieri din Londra, Dany Cotton, a spus că există persoane decedate în incendiu, însă nu poate preciza numărul din cauza complexității intervenței.

Alte stiri din Externe

Ultima oră