CARTEA CARE ȘOCHEAZĂ. Nepoata lui Donald Trump povestește că președintele SUA a fost abuzat de tatăl său ”alcoolic și sociopat”

07 Iul 2020 | scris de B.M.D.
CARTEA CARE ȘOCHEAZĂ. Nepoata lui Donald Trump povestește că președintele SUA a fost abuzat de tatăl său ”alcoolic și sociopat”

Cotidianul britanic The Guardian a intrat în posesia unei copii a cărții ”Too much and never enough” (Prea mult și niciodată suficient), semnată de nepoata lui Donald Trump, în care aceasta dezvăluie că președintele SUA a fost abuzat în copilărie de tatăl său, ”un sociopat alcoolic”.

„Abuzul asupra copiilor este, într-un anumit sens, așteptarea de la„ prea mult” sau „insuficient ”. „Donald a experimentat direct„ insuficientul” în pierderea conexiunii cu mama sa într-o etapă crucială de dezvoltare, care a fost profund traumatică”, notează The Guardian.

„…Fiind abandonat de mama sa, iar tatăl său eșuând în a-i asigura nevoile de bază, dar și în a-l face să se simtă în siguranță, iubit sau apreciat, Donald a suferit lipsuri emoționale care l-au traumatizat pe viață”, notează nepoata sa.

„Trăsăturile de personalitate care au rezultat – narcisism, bullying, grandomanie – nu l-au ajutat să îmbunătățească oricare dintre ororile care au apărut înainte”.

Mary Trump detaliază probleme grave de sănătate suferite de mama lui Donald Trump, numită și Mary, care rezultă dintr-o histerectomie de urgență.

Aceasta, scrie ea, i-a lăsat pe viitorul președinte și pe frații săi dependenți de tatăl său, Fred Trump, un dezvoltator imobiliar din New York, care a murit în 1999 și pe care Mary Trump îl descrie drept „sociopat funcțional”.

Cel mai mare fiu al lui Fred Trump, numit de asemenea Fred, a murit în 1981 la începutul anilor 40, din cauza alcoolismului. Fiica sa, Mary Trump, scrie acum că personalitatea lui Donald Trump s-a format și prin prisma traumelor încasate în urma suferințelor fratelui său.

Alte stiri din Externe

Ultima oră