Bild: Elon Musk, adu-l pe Donald Trump înapoi pe Twitter

28 Oct 2022
Bild: Elon Musk, adu-l pe Donald Trump înapoi pe Twitter

Atâta timp cât un dictator precum Khamenei al Iranului are voie să scrie pe Twitter, continuarea interzicerii fostului președinte american este arbitrară, scrie ziarul Bild.

 Noul proprietar de Twitter Elon Musk (51 de ani) îi va returna jucăria sa preferată interzisului Donald Trump? Lucrul de care se teme stânga progresista din SUA ar fi singura decizie corectă.

A fost greșită blocarea lui Trump. Aproape definiția arbitrarului și ipocriziei.

Fără îndoială: Trump a mințit, a înfuriat și i-a incitat pe alții pe Twitter. Dar alții au făcut același lucru - în mult mai rau. De exemplu, dictatorul iranian Ali Khamenei (83 de ani), care a descris Israelul drept un „cancer” care trebuia „șters”. Sau ambasadele Rusiei, care până astăzi și-au răspândit propaganda războiului, sunt pe platformă. Sau propagandistul chinez Lijian Zhao (49 de ani), care își incită cei 1,8 milioane de adepți împotriva Occidentului și a oponenților regimului, inclusiv fotografii manipulate.

Lista ar putea fi continuată la nesfârșit. Și toate aceste conturi sunt încă active. Cum vreți să justificați serios excluderea definitivă a fostului președinte al SUA?

Alte stiri din Externe

Ultima oră