Joe Biden criticat pe rețelele de socializare din cauza selfie-urilor cu copii de Ziua Recunostinței

28 Noi 2022
Joe Biden criticat pe rețelele de socializare din cauza selfie-urilor cu copii de Ziua Recunostinței Galerie foto (3)

„Iată-l pe Joey!” Utilizatorii rețelelor de socializare l-au criticat pe Joe Biden pentru selfie-uri „înfiorătoare” cu copii, în care președintele este văzut pe fundalul fotografiilor copiilor, cu fața lipita de o fereastră, scrie New York Post

Biden le-a oferit copiilor care se aflau într-un magazin de pe insula Nantucket o privire de aproape și personală când s-a apropiat de vitrina magazinului și a zâmbit pentru câteva fotografii, arată o postare pe rețeaua socială de la Nantucket Current.

Președintele, care se află pe Nantucket cu familia de Ziua Recunoștinței, făcea cumpărături sâmbătă când s-a oprit pentru a-și întâlni micii fani.

„Iată-l pe Joey!”Doamne, salut!” țipă unul dintre copii în timp ce președintele merge cu prudență pe Main Street sorbind o băutură printr-un pai. Biden se oprește după ce le aude strigătele entuziasmate și se îndreaptă instantaneu spre fereastră și face semne cu mâna.

Unii utilizatori ai rețelelor sociale au criticat întâlnirea apropiată cu președintele drept „înfiorătoare”.

„Acest lucru nu este normal. Nu mai încercați să normalizați acest lucru. Dacă ar fi orice alt bătrân, v-ați fi speriat și voi cu toții”, a scris un utilizator de Instagram.

Jurnalistul DC Patriot, Mindy Robinson, a spus: „Este ca un film de groază, cineva să salveze copiii”.

Alții au considerat că interacțiunea a fost drăguță și plină de căldură.

 Îmi place asta!”, a spus un utilizator de Twitter . „Asta se numește leadership. Copiii sunt atât de entuziasmați, drăguți și fericiți.”

„E palpitant să văd copii entuziasmați de președinte!” a scris altul.

„Președintele care se oprește doar pentru a le oferi unor copii un zâmbet, ceea ce face un adevărat președinte. Mulțumesc, președinte Joe”, a spus altul.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră