Biden a fost ironizat pentru că a greșit numărul de state ale SUA: „Acest tip este complet senil”

30 Oct 2022
Biden a fost ironizat pentru că a greșit numărul de state ale SUA: „Acest tip este complet senil”

Biden a fost ironizat pentru că a susținut că există „54 de state” în SUA în loc de 50: „Acest tip este complet senil”. „Dureros și jenant de urmărit”, a scris pe Twitter un utilizator referitor la cea mai recentă gafă a lui Biden, scrie Fox News.

Conservatorii de pe Twitter au distribuit masiv cea mai recentă gafă a președintelui Joe Biden de vineri seară, în care acesta susținea că democrații au făcut campanie în „54 de state” în 2018 pentru a apăra Obamacare. 

În timpul declarațiilor sale de vineri seara la „Recepția Partidului Democrat din Pennsylvania”, Biden a apreciat succesul partidului său în protejarea Legii privind îngrijirea medicală la prețuri accesibile împotriva demontării ei în timpul mandatului fostului președinte Donald Trump.

In timpul discursului său, Biden a spus: „Și, desigur, vor încerca pentru a 499-a oară, sau oricare ar fi numărul – sunt încă hotărâți să elimine Legea privind îngrijirea la prețuri accesibile”.

Apoi a făcut cea mai recentă declarație virală: „De aceea am învins în 2018, când au încercat să o facă. Am mers în 54 de state”.

Criticii conservatori au fost preocupați de numărul de state menționate de președintele Biden.

Președintele RealClearPolitics, Tom Bevan, i-a ironizat pe Biden și pe fostul președinte Obama – care a susținut odată că există „57 de state” – afirmând: „Se pare că am pierdut 3 state din 2008!”

Actorul și conservatorul de la Hollywood Rob Schneider a scris pe Twitter: „Biden spune că există 54 de state în America. Următorul discurs va explica cele 81 de milioane de voturi…”

Actorul  conservator Terrence Williams s-a plâns de gafa, postând pe Twitter: „Joe Biden a spus că a fost în 54 de state. Isus, ajută-ne pe toți”.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră