Biden a comparat incendiile din Hawaii cu un mic incendiu din propria bucătarie: "aproape că mi-am pierdut Corvette-ul meu din ’67 și pisica”

23 Aug 2023
Biden a comparat incendiile din Hawaii cu un mic incendiu din propria bucătarie: "aproape că mi-am pierdut Corvette-ul meu din ’67 și pisica”

Președintele Joe Biden s-a întâlnit luni cu supraviețuitorii incendiilor din Hawaii și a spus publicului că îi poate înțelege deoarece casa lui a luat foc în 2004. Dar, potrivit știrilor de la acea vreme, incendiul a fost mic și a cuprins doar bucătăria. Cel puțin 110 de persoane au fost ucise în incendiul din Maui la începutul acestui luni, scrie Fox News.

Președintele Biden a fost criticat pe rețelele de socializare după ce a spus o poveste despre un mic incendiu în bucătărie în casa lui în timp ce îi consola pe locuitorii din Maui, Hawaii, care au suferit recent un incendiu catastrofal.

„Nu vreau să compar dificultățile, dar avem o idee, Jill și cu mine, despre cum a fost să pierzi o casă”, a spus Biden luni în Hawaii. „Cu ani în urmă, acum 15 ani, eram la Washington”. ... Fulgerul a lovit casa mea de pe un mic lac. Nu un lac, un iaz mare. A lovit sârma și a urcat sub casa noastră, în... conductele de aer.

Pentru a scurta povestea, aproape ca mi-am pierdut soția, Corvette-ul din 67 și pisica”, a spus Biden

Biden a fost criticat de conservatori pe rețelele de socializare pentru aceste remarci. „E cam surprinzător că nu a empatizat cu victimele din 11 septembrie spunându-le familiilor despre acea perioadă că a ratat un zbor de legătură”, a scris pe Twitter cofondatorul revistei Federalist, Sean Davis.

Alte stiri din Externe

Ultima oră