Atac armat într-un club din Cincinnati. Un mort şi cel puţin 15 răniţi

26 Mar 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Atac armat într-un club din Cincinnati. Un mort şi cel puţin 15 răniţi

O persoană a murit şi cel puţin 15 au fost rănite, duminică dimineaţa, într-un atac armat ce a avut loc într-un club de noapte din Cincinnati, Ohio, a anunţat politţia pe Twitter, conform Reuters.

Atacul a avut la Clubul Cameo. Postul WLWT-TV a relatat pe site-ul său că în atacul care a avut loc la ora locală 1 a.m. cel puţin 15 persoane au fost împuşcate, citând ca sursă de informaţie pe asistentul şefului poliţiei, Paul Neudigate. El a mai spus că sute de persoane se aflau în club la ora producerii atacului şi mulţi au început să fugă. 

Conform poliţiei, citate de independent.co.uk, au fost cel puţin doi atacatori, care au fugit după comiterea atacului. Opt persoane rănite au fost duse la spital. Una se află în stare critică, trei au răni grave, iar patru sunt în stare stabilă.

Nu se cunoaşte motivul care a generat atacul şi nimeni nu a fost reţinut. “În acest moment nu se ştie ce anume a declanşat atacul. Credem că au fost cel puţin doi atacatori”, a declarat căpitanul Kimberly Williams, adăugând că în momentul atacului s-a creat haos.

Paul Neudigate a spus că este unul dintre cele mai mari atacuri pe care le-a trăit în peste 20 de ani. “Suntem în mijlocul unei situaţii îngrozitoare, cu victime multiple. Va fi o noapte lungă pentru echipa noastră criminalistică”

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră