Artiștii tatuatori sunt suprasolicitați de valul nou de clienți. Tributul adus lui Messi

22 Dec 2022
Artiștii tatuatori sunt suprasolicitați de valul nou de clienți. Tributul adus lui Messi

De când câștigarea Argentinei la Cupa Mondială a transformat Buenos Aires într-o petrecere masivă de stradă, artiștii tatuatori s-au străduit din greu să creeze imaginea lui Lionel Messi pe corpurile fanilor care aduc un omagiu omului care a ajuns să rivalizeze cu legenda celuilalt zeu al fotbalului din țară, Diego Maradona.

În Argentina, unde fotbalul generează ceva asemănător cu o fervoare religioasă, milioane de bărbați și femei au ieșit în stradă marți pentru a oferi un bun venit echipei naționale, în timp ce au vizitat capitala cu autobuzul după ce s-au întors din Qatar, conform CNN.

După o noapte de distracție, mulți s-au grăbit spre saloanele de tatuaje ale orașului pentru a comanda modele care îl înfățișează pe Messi, jucătorul vedetă al echipei care a condus Argentina la a treia victorie a Cupei Mondiale.

„Știam că mulți oameni își doreau tatuaje ale lui Messi și ale echipei, pentru că rezervaseră deja o programare înainte de finală”, a spus artistul tatuator Sebastian Arguello Paz, purtând tricoul portarului naționalei Emiliano Martinez. „Nu mi-am imaginat niciodată că va fi o coadă la magazin a doua zi.”

A doua zi după ce Argentina a învins Franța la penalty-uri într-o finală pe muchie de cuțit, Arguello a spus că telefonul din studioul său a sunat non-stop cu întrebări despre tatuajele lui Messi, Cupa Mondială și steaguri Argentinei.

„Am decis să nu îmi fac mai multe tatuaje, dar când l-am văzut pe Messi ridicând cupa și am fost sigur că acest tip merită un tatuaj”, a spus Ramiro Solis, 44 de ani.

Din studioul lui Andres de Winter, Cristian Grillo a scris un tatuaj lateral cu un tricou Messi cu numărul 10 care susține trofeul Cupei Mondiale și trei stele, spunând că vrea să aducă un omagiu cu ceva „altfel, special: la fel ca el”.

De Winter pregătește un design la scară largă al întregii „Scalonete”, așa cum este cunoscută echipa națională antrenată de Lionel Scaloni.

„Când Messi a spus „La ce te uiți, prostuțo?”, știam că, dacă câștigăm, mi-o voi face tatuaj”, a spus Maria Celia Compagno, 68 de ani. Acum poartă fraza pe antebraț.

Echipă, făcută de căpitanul de obicei taciturn la un atacant olandez în urma unui sfert de finală furtunos, a fost imortalizată de atunci pe tricouri, meme-uri de pe internet și trupurile oamenilor.

Alte stiri din Externe

Ultima oră