Actorul Kevin Spacey a fost acuzat de patru agresiuni sexuale asupra a trei bărbați

26 Mai 2022
Actorul Kevin Spacey a fost acuzat de patru agresiuni sexuale asupra a trei bărbați

Kevin Spacey a fost acuzat de patru agresiuni sexuale împotriva a trei bărbați în Marea Britanie, au anunțat procurorii joi, 26 mai, scrie RTL

Joi, 26 mai, Procuratura Coroanei (CPS), procuratura britanică a anunțat rechizitoriul actorului american Kevin Spacey, pentru patru agresiuni sexuale asupra a trei bărbați. „CPS a autorizat acuzații penale împotriva lui Kevin Spacey, în vârstă de 62 de ani, pentru patru capete de acuzare de agresiune sexuală împotriva a trei bărbați”, a declarat Rosemary Ainslie, șefa Diviziei de Crime Speciale a CPS, într-un comunicat.

„El a fost, de asemenea, acuzat că a determinat o persoană să se angajeze într-o activitate sexuală cu penetrare fără consimțământul acesteia”, a adăugat ea, adăugând că aceste acuzații „urmează o analiză a probelor adunate de Poliția Metropolitană în ancheta sa. Faptele presupuse acoperă o perioadă din martie 2005 până în aprilie 2013.

Două acuzații se referă la acte de agresiune sexuală din martie 2005 la Londra asupra aceluiași reclamant. O altă agresiune sexuală se referă la un al doilea reclamant în august 2008, implicat, de asemenea, în participarea la activități sexuale de penetrare fără consimțământul acestuia. În cele din urmă, Kevin Spacey este acuzat de un al patrulea atac sexual asupra unui al treilea reclamant în aprilie 2013 în Gloucestershire (sud-vestul Angliei).

Numeroase acuzații din 2017

Poliția londoneză deschisese o anchetă după ce primise plângeri de agresiune sexuală la adresa actorului, dintre care unele ar fi comise în cartierul Lambeth din Londra, unde se află teatrul Old Vic, al cărui director artistic a fost între 2004 și 2015.

Kevin Spacey a fost acuzat de agresiune sexuală în nenumărate rânduri din 2017, dar nu a fost niciodată condamnat de instanțe. În septembrie 2020, doi bărbați au depus o plângere împotriva actorului american. Acuzațiile lor erau legate de agresiuni sexuale care ar fi avut loc în anii 1980 între actor și doi adolescenți.

Alte stiri din Externe

Ultima oră