Nu mai blamați curvele!

13 Oct 2016 | scris de Cătălin Roșioru
Nu mai blamați curvele!

Aud de multă vreme tot soiul de moralişti ai neamului condamnând, înfierând cu mânie proletară, curvele.

N-am auzit unul care să ia puţin la terfelit minciunile pe care le înghiţim zi de zi de pe la mai toate instituţiile statului cu care ne ciocnim.

Bunăoară, a zis RADET că dă căldură? După ce i s-a umplut frigiderul, a catadixit să deschidă robinetele. Mare bucurie pe mine, că am avut prilejul să dărâm iglu-ul din sufragerie. Numai că... (expresie a naibii de românească) am avut curiozitatea să pun un termometru pe calorifer: 30, hai, cu bătaie, 35 de grade, cam cât o febră domoală. Când va veni factura, voi putea să plătesc doar jumătate? Nici vorbă, că aşa merge sistemul!

Dimineaţă stau cam 5 minute cu apa caldă deschisă până ajunge la o temperatură la care să nu prind pojghiţa de gheaţă pe mâini. Îmi plăteşte cineva metrii cubi irosiţi? Nu, că aşa merge sistemul.

Pe de altă parte, curvele nu-ţi promit dragoste cu norişori pe cer senin, cu clopoţei, sau să îmbătrâniţi frumos împreună. Vă dau doar o mână de ajutor (sic!) şi livrează ce-au promis, pentru suma convenită. Ba, cu ele mai poţi şi negocia.

Aşa că, stimaţi moralizatori, nu mai blamaţi curvele, măcar ele sunt cinstite.

Alte stiri din Editorial

Ultima oră