Dottore, faza pe Senat

11 Oct 2016 | scris de Cătălin Roșioru
Dottore, faza pe Senat

După ce s-a aflat că până şi Hitler a plagiat prima sa carte, nu "Mein Kampf", asta a fost a doua, senatorii noştri şi-au spus "gata, până aici, aşa nu se mai poate!".

Şi, ca-n bancurile de la radio Erevan 5.0, au tăiat de pe răboj Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare, ştiţi, oamenii aia răi şi antipatici şi invidioşi pe succesurile unor Ponta, Oprea, oameni în general Tobă. De carte.

Cine va decide dacă un titlu de doctor a fost obţinut corect sau cu binecunoscutul mişmaş românesc? Ţineţi-va bine: universităţile care l-au emis. Da, adică punem lupul paznic la bietele oiţe.

Păi, mă iertaţi, nu vreau să atentez la integritatea cuiva, dar ce interes ar avea respectivele universităţi să folosească tesla în scopuri sado-maso? Cum să-şi dea singure la oase admiţând că s-au făcut manțocării sub propria pulpană?

Mai ales când cele mai multe depind de banii de la stat iar prin fruntea lor încă bântuie tot soiul de rubedenii, prieteni sau cotizanţi de partid.

Dragi senatori, oameni cu studii înalte, va mulţumim încă odată că ne-aţi demonstrat în favoarea cui legiferaţi.

Apropos, ştie cineva dacă poate fi acţionat în judecată Senatul României pentru favorizarea infractorului? Că nu e la prima abatere.

Alte stiri din Editorial

Ultima oră