ATENȚIE! E 8 Martie, deci se dezbracă unii!

08 Mar 2016 | scris de Luiza Moldovan
ATENȚIE! E 8 Martie, deci se dezbracă unii!
Am fost invitată, cu ocazia. Deci am fost invitată să mă duc la un striptiz d-ăla masculin. 
 
Cu ocazia. Reclama-invitație a fost făcută pe cale verbală de către doi prieteni de-ai mei, soț și soție, posesori de restaurant. 
 
Cică „vino, ești printre prieteni, or să vină #nuștiucumsecheamăăiadacicăscunoscuți”. 
 
Ca să mă ademenească, ea mi-a povestit cum ăia au venit în fiecare an la ei și le-au înnebunit pe alea de participau în calitate de invitate. 
 
Cică țipau ca apucatele cînd își dădea unu cămașa jos și cînd ajungea la alte alea trebuia să te antifonezi, că nu puteai să stai, că așa ceva n-au văzut niciodată.
 
Daaaa.... neam de neamu meu n-a văzut așa ceva!Am mai văzut isterice isterizîndu-se la d-ăia și n-am înțeles niciodată care-i faza. Ce simt alea și io nu simt? Ce văd alea și io nu văd?
 
Ce au ăia? Sînt eu defectă? Clar că sînt, dar ce am? Sau, mă rog, ce n-am? Cum entuziasmul meu era clar sub pămînt srl, mă simt datoare să le spun că nu mă emoționez la spectacole de striptiz masculin, că nu le-nțeleg p-alea care o fac, că nu mi-aș pierde evăr vremea cu așa ceva și că însuși conceptul de striptiz masculin mi se pare, să mă scuze, idiot.
 
Parcă le-a venit inima la loc cînd au auzit asta. Ea a fost cea care a spart gheața schimbîndu-și total discursul. „Măi, să știi că nici eu nu-nțeleg asta!”. 
 
Ipocriți oameni! Mai întîi mă ademenesc, pe urmă lasă garda jos și-o trec pe bune. Băi, deci, așa ceva! 
 
Ca să te isterizezi la unu care se dezbracă trebuie să fii foarte cu capul, sincer. 
 
Sau poate că ai un job foarte stresant sau foarte elitist și simți nevoia de mizerii. Se poate și asta. 
 
Sau poate te bate ăla acasă. Sau poate te pune să faci ciorbă. Sau poate te pune să-i calci cămășile, altfel nu pot să-mi explic. 
 
Psihologii spun că e o manifestare masculină (și necesară, cică!) la femeile care agreează așa ceva. 
 
Sincer, mie mi se pare că tot ăia, cu tot show-ul lor de doi lei, tot ăia își manifestă într-un mod agresiv și subversiv agresivitatea lor masculină și primară asupra amărîtelor din public, care, doborîte de estrogen, n-au nimic masculin în ele. 
 
Cum altfel să interpretezi gesturile scabroase la care achesează ca niște găini bete alea, de se lasă mînuite de ăia, în simularea unor chestii? Tot show-ul e de un ridicol absolut. E de neînțeles cum se poate ca o tipă să agreeze așa ceva.  
 
Mai ales că, prin definiție, femeile nu sînt vizuale. Bărbații sînt vizuali, la femei, dimensiunea sentimentală e mult mai marcată. 
 
Prin urmare, ajungem la concluzia că tipele astea sînbt psihanalizabile rău. Au ele vreo frustrare pe undeva. 
 
Adică în timpul zilei te emoționezi pînă la lacrimi de un mesaj pășunist pe feizbuc dar seara te duci să-i vezi pe unii cum se dezbracă și, eventual, te lași mocirlită de unu care simulează mizerii cu tine. 
 
Și tu ești foarte ok cu asta.
 
Gizăs!
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră